- 27 Ocak 2010
- 59.377
- 30.985
- 3.523
Gece en son baktigimda iyiydi reis.Yaşıyor mu hayvancağız
Eve donunce bidaha kontrol ederim saglikli gozukuyor fakat pek ucup gitmekte istemiyor simdilik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gece en son baktigimda iyiydi reis.Yaşıyor mu hayvancağız
Bende merak edip araştırdım dün, ciddi bir hastalığın belirtisi olabilir demişler. Bu yüzden sordum.Gece en son baktigimda iyiydi reis.
Eve donunce bidaha kontrol ederim saglikli gozukuyor fakat pek ucup gitmekte istemiyor simdilik.
Bende merak edip araştırdım dün, ciddi bir hastalığın belirtisi olabilir demişler. Bu yüzden sordum.
Hatta Amcanın biri tedavi için şırıngayla sarımsaklı yoğurt yedirin yazmış hahahahhaha
Aroması güçlü olan her yiyeceğin faydasını abartırız bir de renk yoğunluğu güçlü olan.Sarmisagin binbir faydasi
Bende merak edip araştırdım dün, ciddi bir hastalığın belirtisi olabilir demişler. Bu yüzden sordum.
Hatta Amcanın biri tedavi için şırıngayla sarımsaklı yoğurt yedirin yazmış hahahahhaha
Vay arkadaş. benim yavru köpeğim gençlik hastalığına yakalanmıştı, köpek dövüştüren bir arkadaşım şırıngayla yumurta akı ver demişti, ölmesini beklediğim hayvan 3 günde toparlamıştı.güvercinlere olan merakından dolayı kalçasından bıçaklanmış bi arkdaşımı aradım o da aynı öneriyi yaptı reis.
sarımsağı ayrı yoğurdu ayrı yedirdim gerçi
Arkadaşlar yandex.disk iyi mi?
Elimde 3 saatlik vidyolar var bunları bilgisayar harici bir yere yüklemek istiyorum.
Ne önerirsiniz?
Ücretli üyelik almama gerek var mı?
Toplamak yüklemek istediklerim 150 gb falan önerilerinize açığım
Ne videosu? Cloud servislerinden faydalanabilirsin
O patlıcan...Tadim kacik ekibimizindan hallice futbolu sebebi ile
Eğtiim videosu diyelim.
Ama şuan baktım en ufağı 8 gb.
One drive almıştı arkadaşım bana 1 tb 50 liraya girilmiyor şimdi.Sanırım kaçak onedrivemış İçindeki dosyalar da kayboldu : /
Sami Abi süresi yoktu dedi.Ama kaçak gibi bişey demişti arkadaş.50 liraya satılanlar var ya onlardandı.Süresi bitmistir
Sami Abi süresi yoktu dedi.Ama kaçak gibi bişey demişti arkadaş.50 liraya satılanlar var ya onlardandı.
od.obagg.com diye bi hesap verdi bana bir de şifresini verdi oraya girip yüklüyordum girememeye başladım işte
İşin kötüsü önemli dosyalar da içinde kaldı
Kaç gündür deniyorum böyle bir ekran geliyor:
Bir sorun var
İstediğiniz sayfa geçici olarak kullanılamıyor. Bu rahatsızlık nedeniyle özür dileriz. Lütfen birkaç dakika sonra tekrar kontrol edin.
Valla ben de bilmiyordum arkadaşım o kadar para vermene gerek yok deyip onu önerdi.O da banlanmışDrive in kacaginini ilk defa duydum gecmis olsun ustat. Hesap banlanmistir o uyariyi veriyorsa
Eğtiim videosu diyelim.
Ama şuan baktım en ufağı 8 gb.
One drive almıştı arkadaşım bana 1 tb 50 liraya girilmiyor şimdi.Sanırım kaçak onedrivemış İçindeki dosyalar da kayboldu : /
Ama insan hakları ama Demirtaş ama AB ama Türkiye de herkesle düşman en sonunda Yunanlıların elinde f35 olunca görürüm f16larınızı diyen orta sınıf bebeleri oldukça Türk internetinde çoğunluk normal bunlarDünyada çok hain yetiştiren ülke bizim ülkemizdir herhalde.
Kim bilir kaç tane canlı can verdi şerefsizler