- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
ay çok geçmiş olsun renktoşumkalça kemiğim dötüme girmiş gibi popişim acıyo,kötü düştüm ya![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ay çok geçmiş olsun renktoşumkalça kemiğim dötüme girmiş gibi popişim acıyo,kötü düştüm ya![]()
kalça kemiğim dötüme girmiş gibi popişim acıyo,kötü düştüm ya![]()
Popisine sifa dilerizkalça kemiğim dötüme girmiş gibi popişim acıyo,kötü düştüm ya![]()
C.başkanım ?İçme bunları renktaş.
Bunun yerine şekerli su iç, bari boya maddelerinden kurtulmuş olursun.
Gscimbom mobil
Bizim köşedeki lokantanerenin fiyat listesi bu
hemen işlem yapalım
yemeksepeti yemek şirketlerinden birinin fiyatlar o yüzden böyleMarket fiyatıysa çok fazla. Bir mekanın fiyatıysa çok normal.
O niye oMarket fiyatıysa çok fazla. Bir mekanın fiyatıysa çok normal.
onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle rtsBizim köşedeki lokanta
Evet 4 gun sonragüneş tutulması olucakmış
O niye o
Rtaş
Ne anlatıyorsun yine MK?Mekanlarda düşük fiyatlı kola ayran su soda gibi ürünler iki katı fiyatına satılır genellikle. 3 liralik kolanın 4 - 5 TL ye satıldığını görmedim. Özellikle büyük restoranlar.
Ne anlatıyorsun yine MK?
Sebep?Mekanlarda soft içeceklerin kar oranlarını.
Sebep?
Murat Ünsal fiyatların yüksek olmasına şaşırmıştı. Açıklama yaptım. Muhabbetin tam ortasına girmeden daha önce yazılanlara baksaydın anlardın.
Yine çok sinirlisinMurat Ünsal fiyatların yüksek olmasına şaşırmıştı. Açıklama yaptım. Muhabbetin tam ortasına girmeden daha önce yazılanlara baksaydın anlardın.
Kurtarmıyor daha aşağısı zaten. Her yerden kar yapması gerek. Ama Jacobs filtre kahve de içmezsin yaMekanlarda düşük fiyatlı kola ayran su soda gibi ürünler iki katı fiyatına satılır genellikle. 3 liralik kolanın 4 - 5 TL ye satıldığını görmedim. Özellikle büyük restoranlar.