Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4-2-2 olarak ezberimde. listede yokum

Ewt, teşekkürler
Varsın knk
9525532a3ccd9826da80d9ab45d04fbd.jpg

Gökhan Dinç ve Haluk Yürekli son zamanlarda yalı çocuklarının aleyhinde yorumlar (doğru yorumlar) yaptığı için cezalandırılmış ve kanallarından kovulmuş onlarda youtube hesabı açmış, destek olmak bu kötülüğe karşı boynumuzun borcudur. Eleştiri yapıyorlar diye kimse ekmeğinden, işinden olamaz, olmamalı.

Sakarya Serdivan'da İbrahim Kurt ve yeğeni Selman Sözer evlerinin bahçesine kardan 3 metre yüksekliğinde uzay mekiği yaptı. Kurt, kardan uzay mekiğini 2 günde yaptıklarını söyledi.

1613897321794.webp

Tanrı bir dert değil bin dert verdi
Beraber derman da vermedi

Nasıl olacak bu işler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tanrı bir dert değil bin dert verdi
Beraber derman da vermedi

Nasıl olacak bu işler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aramızdaki buzları eritmek adına sana barış çubuğumu uzatmak isterim.

Bu hayatta dübel çakmaktan daha zevkli çok az şey vardır, o kadar seviyorum ki gerekli gereksiz her yere duvar rafı taktım, tavan vantilatörü alayım da kendimi şımartayım diyorum hem onun dübeli 10-12'lik falan keyfim iki kat artar.

Sa

Memur bir yakınım şark görevi sonrası için tayin tercihlerini birkaç gün içinde verecek. İlk sıra için kararsız. Anket açtım nabız yoklayak dedim. Siz rdaşlarımdan ankete yanıt vermenizi rica ediyorum.

Saygılar.

Sa

Memur bir yakınım şark görevi sonrası için tayin tercihlerini birkaç gün içinde verecek. İlk sıra için kararsız. Anket açtım nabız yoklayak dedim. Siz rdaşlarımdan ankete yanıt vermenizi rica ediyorum.

Saygılar.

@Berke Karabacak

Uniyi bursada yaz okulunu sakaryada okuyan kardeşimin yardımı dokunabilir belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt