Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.266
- 25.623
- 2.598
Araplarla aran nasıl @Melih Peker
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araplarla aran nasıl @Melih Peker
32 yaşındayım 2-3 gün önce başladı hocam. Soğuk bir havada çok rüzgar vuran bir yerde oturmak zorunda kaldım ve çarpıldım. Sonuç iyiyse deneyeyim valla çok iyi olur, acil kurtulmam lazım bu burun akıntısından.kaç yaşındasınız ve hastalığınız ne zaman başladı
yeni nezle olduysanız yapması çok keyif veren birşey önereceğim. ama vucudun enerjisini sıfırlıyor baya perişan oluyorsun ama sonuç muazzam
off çok iyi durumdasın şuan yaşında iyiyymiş..32 yaşındayım 2-3 gün önce başladı hocam. Soğuk bir havada çok rüzgar vuran bir yerde oturmak zorunda kaldım ve çarpıldım. Sonuç iyiyse deneyeyim valla çok iyi olur, acil kurtulmam lazım bu burun akıntısından.
off çok iyi durumdasın şuan yaşında iyiyymiş..
henüz kahvaltı falanda yapmadıysan senin tedavin masturbasyon hocam. bütün iri atarsın
Hocam ne yaptın ya ben de gerçekten çözüm var sandım.off çok iyi durumdasın şuan yaşında iyiyymiş..
henüz kahvaltı falanda yapmadıysan senin tedavin masturbasyon hocam. bütün iri atarsın
ben sana tedavi demedim kiHocam ne yaptın ya ben de gerçekten çözüm var sandım.![]()
kaç yaşındasınız ve hastalığınız ne zaman başladı
yeni nezle olduysanız yapması çok keyif veren birşey önereceğim. ama vucudun enerjisini sıfırlıyor baya perişan oluyorsun ama sonuç muazzam
Aklıma yıllarca Teoman’ın tanrı adam gibi bir nik olduğunu düşündüğüm yıllar geldi (şarkıcı teo-man)
Temsili bir takım gsc üyesi.

Yok valla derdim tartışma vs değil daha önce görmemiştim bunu aklıma direkt bugünkü muhabbet geldi komiğime gittiburayı da kapattırmayalım abi![]()

İngilizcem yok.