- 3 Haziran 2015
- 53.935
- 61.937
- 3.963
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Serhan kolpa bir olup libosla seni çöpe atarız akıllı olBenden uzak dursunDa bu ekiple 1 tatil yaptığımızı düşünsek Barış Savaş'ı sırasıyla denize atar atar dururduk
![]()
Deneme çekimi yapabiliriz hanimefendiyle
Yanındakiler İçerde olurBen Serhan kolpa bir olup libosla seni çöpe atarız akıllı ol
Kemalim yine 10 numara tespitte bulundunBence vermis olabilir
@Gökhan SancakVay anasını yaw. Jennifer Lopez ve Ben Affleck evlenmisler.
Geçmiş olsun arkadaşlar
Geçmiş olsunUykudan ziplatti
Adminim benim de sınırlarım var murat durmaza giderim buna gitmem ağzı çok bozuk midem bulanıyor denk geldikçe
Niye ben hain herifAdminim benim de sınırlarım var murat durmaza giderim buna gitmem ağzı çok bozuk midem bulanıyor denk geldikçe
Sağol üstat ikidir yakalaniyoruz sonumuz hayrolaGeçmiş olsun![]()
Ön artçı depremler olmaz inşallah.Sağol üstat ikidir yakalaniyoruz sonumuz hayrola
Bu deprem veya artçı depremlerin olma ihtimali fazla kanks.Kapı yollarında sehpa sandalye tarzı 1 şey varsa başka yere koyman iyi olur..Sağol üstat ikidir yakalaniyoruz sonumuz hayrola
DurBu deprem veya artçı depremlerin olma ihtimali fazla kanks.Kapı yollarında sehpa sandalye tarzı 1 şey varsa başka yere koyman iyi olur..