- 3 Temmuz 2012
- 133.944
- 80.780
- 5.198
O araba en son pert olmustu dostum güvenmeelektrikli araç kullanmıyoruz
honda 1.6 vtec'ten devam biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O araba en son pert olmustu dostum güvenmeelektrikli araç kullanmıyoruz
honda 1.6 vtec'ten devam biz
Bekarken iyi oluyo da parasından dolayı evli olanlar gece işinden hep şikayetçi..İşe gece gittim gece dönüyorum
moralim bozuldu
çalışma o zamanİşe gece gittim gece dönüyorum
moralim bozuldu
saatlerce çalışmanın nesi iyi olabilir?Bekarken iyi oluyo da parasından dolayı evli olanlar gece işinden hep şikayetçi..
Gece işinin parası iyi olur vardiya hesabı..saatlerce çalışmanın nesi iyi olabilir?
iyi para kazanmakGece işinin parası iyi olur vardiya hesabı..
Bekarken iyi ama..iyi para kazanmak
çalınan vaktini geri getirmiyor
bekarken vaktin çalınmış olmuyor mu?Bekarken iyi ama..
Bekarken de kötü knk bir hafta çalıştım öğrenciyken bıraktım sonra... En son dolmuşta bayılmıştım uykusuzlukranBekarken iyi oluyo da parasından dolayı evli olanlar gece işinden hep şikayetçi..
Aman bana kitap demebekarken vaktin çalınmış olmuyor mu?
artı-değer, yabancılaşma falan biraz bir şeyler oku be
Gece mesaisi değil bu Muradım.Normal 9-18 mesaisi. Kalıcı yaz saati yüzünden sabah zifiri karanlıkta işe gidiyoruz.Bekarken iyi oluyo da parasından dolayı evli olanlar gece işinden hep şikayetçi..
Ben alışmıştım aralarda 1 günün tatil oluyo onda da o parayı eziyodumBekarken de kötü knk bir hafta çalıştım öğrenciyken bıraktım sonra... En son dolmuşta bayılmıştım uykusuzlukran
Hâline şükretmen gerekir senin Onur'umGece mesaisi değil bu Muradım.Normal 9-18 mesaisi. Kalıcı yaz saati yüzünden sabah zifiri karanlıkta işe gidiyoruz.
ne anlar la buBekarken de kötü knk bir hafta çalıştım öğrenciyken bıraktım sonra... En son dolmuşta bayılmıştım uykusuzlukran
işte cehalet böyle bir şey. Kitap oku demedim bile 1-2 göz gezdir vikipedi makale falan.Aman bana kitap deme1 arkadaştan dolayı zorunlu olarak sürekli roman okuyom
Beni sarmıyo ama kıramadığım 1 kişi olduğu için katlanıyom istemeye istemeye
![]()
Millete akıl vermeişte cehalet böyle bir şey. Kitap oku demedim bile 1-2 göz gezdir vikipedi makale falan.
Yok senden olmaz
para her kapıyı açarMillete akıl verme
Para ver
olsun sen yine de para verpara her kapıyı açar
ama
kilitleyemez
para kazanılır, kazanmasan da önemli değil
lakin bilinçsiz yaşamak işte o ölümden daha beterdir
gecelik miolsun sen yine de para ver