yok kastettiğim bildiğin pasaport ya temmuzda süresi dolacak bakayım dedim bi 8623 TL görünce dumur oldum.

hiç takip etmiyordum nedir ne değildir diyede.. her haltı takip etmek gerek artık belli - her şeyi bilmek lazım.
900 küsür liraya 10 yıllık uzatmıştım
20 yıl önce değil tabiki sadece 4 yıl önce

Şu nasıl mümkün olabiliyor ya? Başka videolarını da izledim sadece 1 dişi aslan var zarar veren, diğerleri bizim 6 yaşındaki kızdan daha efendi.

Kesinlikle
2030a kadar kıtlık planması diyorlar pandemiyi planlayanlar , bizim buralara şimdiden geldi
Allah sonumuzu hayır etsin
bizim burda global sıkıntılara daha sıra gelmeden hükümet tarafından düdükleniyoruz.

asla ama asla insanlar kazanmasın - her kazandığından da ben bir sakal alayım düzeni var .

bunun üzerine hiç bir şeyin fiyatlamasına denetim yapmıyorlar - zengindeki vergilerin üzerine çökmüyorlar .

bizde yönetimin derneklere yağ çekmesi gibi zenginleri gözardı ediyorlar destek kesilmesin diye. Yemek sektörü - market sektörü - hammadde (haliyle diğer üretici her şey ) kontrolsüz fiyat çekiyor sana. Halkı herkes düdüklesin modu ardına kadar açık..

ikea'ya gittim bugün

3 4 sene önce 30 TL - ne bilim 200 TL ye aldığım şeylerin 550 - 2500 TL aralıklarına geldiğini görünce dumur oldum.

Geri
Üst Alt