Genel Sohbet

yok kastettiğim bildiğin pasaport ya temmuzda süresi dolacak bakayım dedim bi 8623 TL görünce dumur oldum.

hiç takip etmiyordum nedir ne değildir diyede.. her haltı takip etmek gerek artık belli - her şeyi bilmek lazım.
900 küsür liraya 10 yıllık uzatmıştım
20 yıl önce değil tabiki sadece 4 yıl önce

Şu nasıl mümkün olabiliyor ya? Başka videolarını da izledim sadece 1 dişi aslan var zarar veren, diğerleri bizim 6 yaşındaki kızdan daha efendi.

Kesinlikle
2030a kadar kıtlık planması diyorlar pandemiyi planlayanlar , bizim buralara şimdiden geldi
Allah sonumuzu hayır etsin
bizim burda global sıkıntılara daha sıra gelmeden hükümet tarafından düdükleniyoruz.

asla ama asla insanlar kazanmasın - her kazandığından da ben bir sakal alayım düzeni var .

bunun üzerine hiç bir şeyin fiyatlamasına denetim yapmıyorlar - zengindeki vergilerin üzerine çökmüyorlar .

bizde yönetimin derneklere yağ çekmesi gibi zenginleri gözardı ediyorlar destek kesilmesin diye. Yemek sektörü - market sektörü - hammadde (haliyle diğer üretici her şey ) kontrolsüz fiyat çekiyor sana. Halkı herkes düdüklesin modu ardına kadar açık..

ikea'ya gittim bugün

3 4 sene önce 30 TL - ne bilim 200 TL ye aldığım şeylerin 550 - 2500 TL aralıklarına geldiğini görünce dumur oldum.

Geri
Üst Alt