Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.685
- 21.759
- 2.783
Roma da y3di tepe uzerine kuruludur
Bugün de aydınlandık teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Roma da y3di tepe uzerine kuruludur
Ya hocam adamın derdi ulasmaktan çok Ben hatta 2.000 TL ödüyorum nasıl cekmezSuper panik moduyla zirve yapan bir cehalet/ben totyu kurtarayim/nasil olmaz nasil calismazlar zirveye vuruyor dedigin gibi.
Esas cehalet yollari tikama etme...herifler diyorki arabaya zorunda degilseniz binmeyin, 5 dk da tum yollar kilit. Allah korusun beteri olsa ozellikle Avrupa yakasi hic bir niktaya yardim ambulans o su bu gidemez ihtiyac aninda.
Her yer yikilirken Hatay'daki bir zuccaciye dukkanina bir sey olmamis diyorlardi cunku binasi saglammis galibaYaşadığın semte binaya dikkat edeceksin
Kimse seni dusunmez enkaz altında olur gidersin lüks semtte oturacagima daha düşük profil sağlam zeminli bir semtte sağlam binada oturmayi tercih ederim
Tabi seçme şansı olmayan insanlar Allah'a emanet afetlerde fakirler ölür zenginler de ölen fakirler üzerinden ahkam keserler
İstemiyorum ama böyle giderse ydışına gidicem artıkSeni Nevşehir’e transfer edelim
Öyle işte sağlam binayı zengin alıyorHer yer yikilirken Hatay'daki bir zuccaciye dukkanina bir sey olmamis diyorlardi cunku binasi saglammis galiba
Oralar da da zenginler var ama kafalari basmiyor.Öyle işte sağlam binayı zengin alıyor
Mustakilde takılıyor
Güngören Bağcılar Esenyurt'ta zengin oturmaz olan Fakire olur
Onlarda o bölgedeki en iyi yapıda oturuyor onlarada birşey olmazOralar da da zenginler var ama kafalari basmiyor.
Geçmiş olsunSilivride yasayan babamı ziyarete gelmistim. Eski bir bakara tipi 1 göz odası olan gece konduda yasiyor. Depremde tekli kanepelere uzanmış tavana bakıyorduk. 6 siddetindeki depremde evin benim oldugum bölümü cöktü yaklasik 4 saat boyunca göcük altinda kaldim.
Şimdi iyiyim hepimize geçmis olsun.
pek inandırıcı gelmediSilivride yasayan babamı ziyarete gelmistim. Eski bir bakara tipi 1 göz odası olan gece konduda yasiyor. Depremde tekli kanepelere uzanmış tavana bakıyorduk. 6 siddetindeki depremde evin benim oldugum bölümü cöktü yaklasik 4 saat boyunca göcük altinda kaldim.
Şimdi iyiyim hepimize geçmis olsun.

Çok geçmiş olsun herkese. Şener hoca yine nokta atışı bilmiş. Şansa yüksek bir binadaydım çok fena hissettim asma tavanlar falan yerinden oynuyordu. Allah daha beterinden korusun.