Super panik moduyla zirve yapan bir cehalet/ben totyu kurtarayim/nasil olmaz nasil calismazlar zirveye vuruyor dedigin gibi.

Esas cehalet yollari tikama etme...herifler diyorki arabaya zorunda degilseniz binmeyin, 5 dk da tum yollar kilit. Allah korusun beteri olsa ozellikle Avrupa yakasi hic bir niktaya yardim ambulans o su bu gidemez ihtiyac aninda.
Ya hocam adamın derdi ulasmaktan çok Ben hatta 2.000 TL ödüyorum nasıl cekmez
Çekmez kardesim starlinki getir Türkiye'ye diye devlete baskı yap
Ama gelmez Araplara Telekomu sattın
İzin verirlermi vermezler GSM operatörleri
İflas eder internet satamazlar
Bu işin tek çözümü uydu telefonu

Yaşadığın semte binaya dikkat edeceksin
Kimse seni dusunmez enkaz altında olur gidersin lüks semtte oturacagima daha düşük profil sağlam zeminli bir semtte sağlam binada oturmayi tercih ederim

Tabi seçme şansı olmayan insanlar Allah'a emanet afetlerde fakirler ölür zenginler de ölen fakirler üzerinden ahkam keserler

Yaşadığın semte binaya dikkat edeceksin
Kimse seni dusunmez enkaz altında olur gidersin lüks semtte oturacagima daha düşük profil sağlam zeminli bir semtte sağlam binada oturmayi tercih ederim

Tabi seçme şansı olmayan insanlar Allah'a emanet afetlerde fakirler ölür zenginler de ölen fakirler üzerinden ahkam keserler
Her yer yikilirken Hatay'daki bir zuccaciye dukkanina bir sey olmamis diyorlardi cunku binasi saglammis galiba

Silivride yasayan babamı ziyarete gelmistim. Eski bir bakara tipi 1 göz odası olan gece konduda yasiyor. Depremde tekli kanepelere uzanmış tavana bakıyorduk. 6 siddetindeki depremde evin benim oldugum bölümü cöktü yaklasik 4 saat boyunca göcük altinda kaldim.
Şimdi iyiyim hepimize geçmis olsun.

Silivride yasayan babamı ziyarete gelmistim. Eski bir bakara tipi 1 göz odası olan gece konduda yasiyor. Depremde tekli kanepelere uzanmış tavana bakıyorduk. 6 siddetindeki depremde evin benim oldugum bölümü cöktü yaklasik 4 saat boyunca göcük altinda kaldim.
Geçmiş olsun

pek inandırıcı gelmedi

gecmıs olsun

Yeni binada oturuyor olup, KAROT VS ISLEMIYLE KOLONDAN KIRISTEN ORNEK ALINMADAN, dayaim testi yaptiran(varsa bunu yapan firmalar) var mi? Varsa bilgi verebilir mi?

Ikinci soru, mevcut yapiya sismik izolator maliyeti soran eden var mi? Bilgilendirebilir mi?

Yonetici ve mimar oldugum icin binada sabaha kadar insanlar aradi beni, girelim mi edelim mi diye...sanarsin ben deprem dedeyim...panik korku, bunu azaltma adina bir data sunma hedefindeyim. Bu yuzden soruyorum. Bugun belediyeye gidecegim yol gostersin yonlerndirsin diye.

Dün akşam batı Tekirdağ istikametine yoğun trafik vardı. Kısaca fay hattından uzaklaşmak için daha da yakinlasanlar. Aralarından @Recep Buruk da çıkarsa şaşırmam.

1000021570.webp

Şahsi kanaatim Deprem için başlı başına bir başlık açılmalı Turkiyede her saniye deprem olma riski var

Akademik çalışmalar edinilen bilgiler uzman görüşleri bu başlıkta paylasilmali

Ozellikle İstanbul ve İzmir ve en sakat iki ilimiz gibi durmakta

Çok geçmiş olsun herkese. Şener hoca yine nokta atışı bilmiş. Şansa yüksek bir binadaydım çok fena hissettim asma tavanlar falan yerinden oynuyordu. Allah daha beterinden korusun.

Adam bu konuda bir numara. Uluslararası makaleleri var diye ciddiye alıp güvenmemiz gerektiğini söylenen kişiler, 199'dan beri daha ortaya attıkları iddiaların bir tanesini bile ispatlayamadı.

Geri
Üst Alt