ne geri açması profilim hep kapalıydı ahrazlık fena var sende
evet bu arada 9.olmak istiyorum :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

neyse
binlerce dansöz var ;)
ahahaha az önce yine açıp kapadın dostum bari burdan kıvırma hızına yetişen olmuyor :D cevap veremeden hala da kıvırmalar devam ediyor , ben kıvırma diyince onu da benden almış dansöz diyor şimdi.Başkası olma biraz kendin ol yav yada millete şov yapmana gerek yok kendi fikirlerin senin için de önemli olabilir illa başkasına önemli olmasına gerek yok :D
Tribün falan ayağı da çekiyordun ondan da vazgeçtin hahahaha istanbula herhangi bir maça tenezzül edip gelirsen bu arada gel maç çıkışı dansöze de götürürüm seni benden iyileri de varmış dersin hahahahahahaha :D

ahahaha az önce yine açıp kapadın dostum bari burdan kıvırma hızına yetişen olmuyor :D cevap veremeden hala da kıvırmalar devam ediyor , ben kıvırma diyince onu da benden almış dansöz diyor şimdi.Başkası olma biraz kendin ol yav yada millete şov yapmana gerek yok kendi fikirlerin senin için de önemli olabilir illa başkasına önemli olmasına gerek yok :D
Tribün falan ayağı da çekiyordun ondan da vazgeçtin hahahaha istanbula herhangi bir maça tenezzül edip gelirsen bu arada gel maç çıkışı dansöze de götürürüm seni benden iyileri de varmış dersin hahahahahahaha :D
soru belli cevap yok gsc de görüyor kimin ne olduğunu
aklı başında sanmıştım da değilmişsin neyse en büyük okan hocacısın artık tebrikler
2 ay sonra dönme ama ben gitsin diyordum diye :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

soru belli cevap yok gsc de görüyor kimin ne olduğunu
aklı başında sanmıştım da değilmişsin neyse en büyük okan hocacısın artık tebrikler
2 ay sonra dönme ama ben gitsin diyordum diye :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Evet hala cevap bekliyorum senden alakan olmayan maçla ilgili niye şov yapıyorsun diye ama yok cevap ahahaha dostum ben seni asıl komik,mizaca sahip eğlenceli biri sandım da değilmişsin maalesef kıvırmalarına devam et dediğim gibi.
Öyle yok gel kim maça gittiyse fazla o kalıcı yer falan öyle boş şovlardan sonra burada da patlamış oldun sağ olasın gsc dediğin de cafer bu arada hahahahaha ama göremiyor şuan maalesef.Klavyeden taraftarlığa devam edebilirsin buradan millete laf yetiştir ben de maçlara gitmeye devam ederim :D :D :D

burada ne varsa hepsi senindir
önce duvardan tabloyu indir
hiç sorma resmini gördüğün kimdir
al götür eskici, topla ne varsa..

@Gökhan Aytepe @Furkan Kaya @Doruk Ata TANRIVERDİ @Vasfi Vural
burada ne varsa hepsi senindir
önce duvardan tabloyu indir
hiç sorma resmini gördüğün kimdir
al götür eskici, topla ne varsa..

@Gökhan Aytepe @Furkan Kaya @Doruk Ata TANRIVERDİ @Vasfi Vural
Şerefsiz evladıyım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

Forumun en iyi halı saha oyuncusu olabilirim. 9-10 maçında 5 gol attim.

benden baska kimsenin hali sahaya gittiginide okumadim. Çok oynayan mi bilir yoksa çok okuyan mı?
Çok oynayan benim, çok okuyan Keramettin admin

Geri
Üst Alt