genetik saç dökülmesi

Yavas yavas iyice dökülüyor, Allah kimseye göstermesin, cok kötü bisey

Ailemde herkes saçlı, benim ise dökülüyordu ve sacım var gibi görünsede parlıyordu kafam güneşte. Hiç saçın olmamasından daha kötüydü, bende ektirmiştim o sebeple. 7-8 sene falan oluyor heralde.

Kelligimi severim.

Anne tarafimdan dede ve dayidan abim ile bana sicramis bir olay. Trabzon genlerinin, izmir genlerini dovdugu bir huus benim ozelimde.

Uni 1 de sacim vardi azicik acilmayla-hatta severdim 3 numara yapardim o cok ilerlememis ters V ler guzel dururdum

Uni 2 de gitti hepsi.

Hikaye bu kadar. Onca senedirde 0 berber masrafi var

Kelligimi severim.

Anne tarafimdan dede ve dayidan abim ile bana sicramis bir olay. Trabzon genlerinin, izmir genlerini dovdugu bir huus benim ozelimde.

Uni 1 de sacim vardi azicik acilmayla-hatta severdim 3 numara yapardim o cok ilerlememis ters V ler guzel dururdum

Uni 2 de gitti hepsi.

Hikaye bu kadar. Onca senedirde 0 berber masrafi var
Burun ne durumda ağabey

Sen nereye harcıyorsun ? Sen mangalcısındır büyük ihtimal.

İşte o zaman sokak köpeklerine dikkat edeceksin. Dumanı fark ettikleri an haraçlarını almaya gelirler.

Hadi sıkıyorsa verme, malum yerin yiyorsa verme. İşte o zaman oradan alırlar paylarını. Şeftaliyi dişler gibi.
a man wearing sunglasses is taking a selfie with a group of people riding bicycles down a road .

Esas benim basima gelen olay son 2 senedir, sakalimda ve 5 ay oncesinden otibaren kulak ustundeki sacimda dokulme olmasi.

Stres bazli dediler. Sakalim bogaz kisminda baya yama yama hatta ama kestigim bolgeler oldugunicin der degil. Cene kemginde de oldu iki tarafa , beyaz olarak cikiyorlar artik.

Ozetle: STRESTEN UZAK DURMAYA CALISIN -imkansiz bir gorev ama.

Edit: denemedigimse sey kalmadi, ustura ile kazitip sarimsak basmalar, ok bok yagi surmeler , hepsi yalan. Stresle alakali durum

Sıcaklar başladı bıraktım üstat ama bir türlü de düzene oturtamamistim zaten. Sen nasıl yapıyorsun bu sıcaklarda gidebiliyor musun
Sakatlık rahatsızlık olmadığı müddetçe hiç bırakmadım seneledir
Böyle zorlu zamanlarda farkı koyuyorsun zaten

Kellik tarihe karışmadi mı yav herkes saç ektiriyor ?

Geri
Üst Alt