Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.642
- 18.739
- 1.188
Yavas yavas iyice dökülüyor, Allah kimseye göstermesin, cok kötü bisey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin gözbebeklerinden bile saç çıkıyordu üstad nasıl bu hale geldin
Memnunuz elhamdülillah.
Üstat ağlatmaSenin gözbebeklerinden bile saç çıkıyordu üstad nasıl bu hale geldin
Tedavi falan mı gördün
Kelligimi severim.
Burun ne durumda ağabeyKelligimi severim.
Anne tarafimdan dede ve dayidan abim ile bana sicramis bir olay. Trabzon genlerinin, izmir genlerini dovdugu bir huus benim ozelimde.
Uni 1 de sacim vardi azicik acilmayla-hatta severdim 3 numara yapardim o cok ilerlememis ters V ler guzel dururdum
Uni 2 de gitti hepsi.
Hikaye bu kadar. Onca senedirde 0 berber masrafi var
Sen nereye harcıyorsun ? Sen mangalcısındır büyük ihtimal.
İşte o zaman sokak köpeklerine dikkat edeceksin. Dumanı fark ettikleri an haraçlarını almaya gelirler.
Hadi sıkıyorsa verme, malum yerin yiyorsa verme. İşte o zaman oradan alırlar paylarını. Şeftaliyi dişler gibi.
Orasi izmir, guzel burnum var.Burun ne durumda ağabey
Yok böylede karizma olmuşun işte şimdi vücut yapılırÜstat ağlatma![]()
Sıcaklar başladı bıraktım üstat ama bir türlü de düzene oturtamamistim zaten. Sen nasıl yapıyorsun bu sıcaklarda gidebiliyor musunYok böylede karizma olmuşun işte şimdi vücut yapılır
Sakatlık rahatsızlık olmadığı müddetçe hiç bırakmadım seneledirSıcaklar başladı bıraktım üstat ama bir türlü de düzene oturtamamistim zaten. Sen nasıl yapıyorsun bu sıcaklarda gidebiliyor musun
Çok iyi hocam valla tebrik ederimSakatlık rahatsızlık olmadığı müddetçe hiç bırakmadım seneledir
Böyle zorlu zamanlarda farkı koyuyorsun zaten
hayatta ektirmem valla - anca kılık değiştirme kafasında kimse beni tanımasın istersem olabilir.Kellik tarihe karışmadi mı yav herkes saç ektiriyor ?