GSCimbom
genetik saç dökülmesi
Alper Yılmazlar

genetik saç dökülmesi Sayfa 11

Alper Yılmazlar ·

Cevap
221
Okunma
9,8K
Sayfa
11/12
Ailemde herkes saçlı, benim ise dökülüyordu ve sacım var gibi görünsede parlıyordu kafam güneşte. Hiç saçın olmamasından daha kötüydü, bende ektirmiştim o sebeple. 7-8 sene falan oluyor heralde.

Kelligimi severim.

Anne tarafimdan dede ve dayidan abim ile bana sicramis bir olay. Trabzon genlerinin, izmir genlerini dovdugu bir huus benim ozelimde.

Uni 1 de sacim vardi azicik acilmayla-hatta severdim 3 numara yapardim o cok ilerlememis ters V ler guzel dururdum

Uni 2 de gitti hepsi.

Hikaye bu kadar. Onca senedirde 0 berber masrafi var

Kelligimi severim.

Anne tarafimdan dede ve dayidan abim ile bana sicramis bir olay. Trabzon genlerinin, izmir genlerini dovdugu bir huus benim ozelimde.

Uni 1 de sacim vardi azicik acilmayla-hatta severdim 3 numara yapardim o cok ilerlememis ters V ler guzel dururdum

Uni 2 de gitti hepsi.

Hikaye bu kadar. Onca senedirde 0 berber masrafi var
Burun ne durumda ağabey

Sen nereye harcıyorsun ? Sen mangalcısındır büyük ihtimal.

İşte o zaman sokak köpeklerine dikkat edeceksin. Dumanı fark ettikleri an haraçlarını almaya gelirler.

Hadi sıkıyorsa verme, malum yerin yiyorsa verme. İşte o zaman oradan alırlar paylarını. Şeftaliyi dişler gibi.
a man wearing sunglasses is taking a selfie with a group of people riding bicycles down a road .

Esas benim basima gelen olay son 2 senedir, sakalimda ve 5 ay oncesinden otibaren kulak ustundeki sacimda dokulme olmasi.

Stres bazli dediler. Sakalim bogaz kisminda baya yama yama hatta ama kestigim bolgeler oldugunicin der degil. Cene kemginde de oldu iki tarafa , beyaz olarak cikiyorlar artik.

Ozetle: STRESTEN UZAK DURMAYA CALISIN -imkansiz bir gorev ama.

Edit: denemedigimse sey kalmadi, ustura ile kazitip sarimsak basmalar, ok bok yagi surmeler , hepsi yalan. Stresle alakali durum

Geri