genetik saç dökülmesi

Çözümü var zaten östrojen hormonu alacaksın düzenli olarak, saçlar çıkar zamanla.

Arada göğüsler de büyümeye başlar ama her şeyin bedeli var işte.
donör bölge sağlamsa tek kurtuluş saç ekimi
ense de bile saçı seyrek olanlar var maalesef. onlar için bir kurtuluş yok

ben minoxille saç dokulmesını durdurdum sayılır
yıl sonuna kadar minoxil+dermaroller kullanıcam. Gelecek yıl sac ekmeyi dusunuyorum. Şakaklar epey seyreldi

Ekim olunca problem farklılaşıyor çünkü hormonal baskıyı hissetmeyen kısımdan ekim yapılıyor.

Kafanın üst kısmını baskılayan hormonel etki yanlarla arkaya bulaşmıyor, garip gerçekten.

Benim de döküldü bayağı, henüz belirgin bir eksiklik olmasa da bir kaç yıl sonra belirginleşme ihtimali olabilir.

Araştırmalarımdan çıkan da bu o yüzden o tip ilaçlar kullanmayı zamanında düşünsem de makul gelmemişti.

Maalesef erkeklerin kaderi bu.

Düzenli PRP yaptırmak belki çözüm olabilir var olan saçları korumak için.
Prp işe yarıyor bizim arkadaş yaptırdı 6 kür baya farketti. Bende çok azaldığı için artık umursamıyorum. Üniversite zamanı minoxil, bioxin herşey denedim de bir boka yaramadığını sonradan anlıyor insan.

Doktora gitsen bile, Dr. soruyor; Baba'nin basi kelmi? Kel. -Dayilarinin basi kelmi? Kel. -Deden peki? O'da kel. La yürü git diyor adam. Genetikte varsa sansin yok, ilaclar vs. bir yere kadar diyor. Ya gider sac ektirirsin veya agni deyisim protez sac yaptirirsin. Bizim kücük eniste yaptirdi taniyamadim :D Tek sıkıntısı bakimi, kel durmaktansa katlanilabilinir...

bende de cok yaglaniyor hatta gecenlerde yazmistim yagli saclar icin ne onerirsiniz diye bir konuda , saclarin yaglanmasi bence daha cok dokulmesine sebeb oluyor. bende soyle birsey aldim yeni umarim faydali olur

Ekli dosyayı görüntüle 128279
Ben senelerdir bu markanın pembesini kullanıyorum.
Kardeşim benden 3 yaş küçük arkadan ve üstten azalmalar var onda
Bildiğin deri görünüyor , benim saçım sırma gibi.
Babam 32 yaşında kelleşmeye başladı ben şu an 39 yaşındayım.
IMG_20210628_193118.webpScreenshot_2021-06-28-19-34-55-403_com.amazon.mShop.android.shopping.webp

Gscimbom mobil

Ben senelerdir bu markanın pembesini kullanıyorum.
Kardeşim benden 3 yaş küçük arkadan ve üstten azalmalar var onda
Bildiğin deri görünüyor , benim saçım sırma gibi.
Babam 32 yaşında kelleşmeye başladı ben şu an 39 yaşındayım.
Ekli dosyayı görüntüle 128303Ekli dosyayı görüntüle 128304

Gscimbom mobil
Tesekkur ederim birtanede pembesinden siparis edeyim , ayrica abi sen nasil 39 yasindasin ya ben 30 yasindayim senden 20 yas yasli gorunuyorum.

Günde 100'e kadar sac dökükmesi normal diyorlar. Dogru olabilirde ama 2 haftaya sac kalmaz kafada :D

Doktora gitsen bile, Dr. soruyor; Baba'nin basi kelmi? Kel. -Dayilarinin basi kelmi? Kel. -Deden peki? O'da kel. La yürü git diyor adam. Genetikte varsa sansin yok, ilaclar vs. bir yere kadar diyor. Ya gider sac ektirirsin veya agni deyisim protez sac yaptirirsin. Bizim kücük eniste yaptirdi taniyamadim :D Tek sıkıntısı bakimi, kel durmaktansa katlanilabilinir...
babam dışında ne dayı ne amca tarafında tek kel insan yok
rahmetli 2 dedem 60 yasında bile sacları vardı

bir babam kel
ben de kelleşiyorum yavaştan
erkek kardeşim 18 yasında sırma saclı piyango bana vurdu.

saç dökülmemesi için ben aminexil içerikli şampuana e vitamini ampul, doğum kontrol hapı, bir de prostat ilacından katmıştım. arada da banyodan sonra loreal serioxyl denser hair kullanıyorum. faydasını gördüm ama her saç tipi için aynı şey geçerli olmayabilir. he ben kullanmıyorum ama bu reishi mantarı dedikleri bir şey var. bunun hapları var kullanan bir kaç kişinin saçlarının yoğunlaştığını gördüm.

Beyaz sac iyidir, kolay kolay dökülmez genc yaslarda.
Bendede dogustan beri var. Cok cekmisim kücükken erken yasta ciki verdi.. :))

Aynen benim de 16-17 yasinda ilk beyaz saclarim cikmisti. Ondan beri iyice ucusa gecti. Tahminimce 40-45 yas arasi komple beyaz olacak basim bu gidisle.

şu an ilk resimde ki gibi bir saç durumu var bende. yıllara yayarak nasıl olduğunu görebiliyoruz

5b38957d167e0-1024x536-1-768x402-1.jpg.webp
bi arkadaşım 20 yaşında ortadaki gibiydi

Geri
Üst Alt