genetik saç dökülmesi

Tesekkur ederim birtanede pembesinden siparis edeyim , ayrica abi sen nasil 39 yasindasin ya ben 30 yasindayim senden 20 yas yasli gorunuyorum.
Son 1,5 sene hariç stressiz yaşadım hayatı. Oldu oldu olmadı hiç takmadım hayatıma devam ettim.
Yaşayacağımız en fazla 80 yıl yediğimiz bir kap yemek.
Artık devam sallıyorum hayatı.

Gscimbom mobil

Yıllardır minoxidil kullanıyorum. Tavsiye ederim. Ama son zamanlarda aksatıyorum. O yüzden etkisini kaybettiğini görüyorum. Başlayınca bırakmamak lazım. Çok sıkıcı sabah akşam kullanmak sürekli siparişini vermek

Bagzi arkadaslar derdi zamaninda evlenene kadar kel olmayayim ondan sonrasinida umursamiyorum, halbuki öylede olmuyor. Gittigi yere kadar gitsin diyorlar simdi.

benim saclarimin büyük bir kismi beyazladi ama gram dökülme yok cok sükür
beyazliklari boyayip kapatiyorum her zaman
yas 30

Dökülme yaşayan arkadaşlar beslenmelerine dikkat ediyor mu?

Yıllardır minoxidil kullanıyorum. Tavsiye ederim. Ama son zamanlarda aksatıyorum. O yüzden etkisini kaybettiğini görüyorum. Başlayınca bırakmamak lazım. Çok sıkıcı sabah akşam kullanmak sürekli siparişini vermek
Bir de ketoconazole şampuan kullanıyorum haftada 3 defa.

Benim saclar 20lerin basinda dokulmeye basladi hic bir sekilde de umursamadim. 24 yasinda goc ettigimde tepede acilma vardi hafiften. Sonrasindaki dokulmeyi tamamen kadinlara bagliyorum. 88 yasindaki babamin ve benden buyuk iki abimin saclar yerinde duruyo. Ailenin tek keliyim. Neden bilmiyorum ama Turkiye'de cok onemsiyolar bu durumu. Ailem bana sac ektirmemi tavsiye ediyo. Ben de gulup geciyorum. Amerikali bi arkadasim Turkiye'ye sac ektirmeye gitti. Orada bu isin uzmanlari var hem de daha ucuza mal oluyo dediydi.

71gWufFri4L._SL1500_.jpg

ben bunu kullaniyom
önceden head and shoulders kullaniyordum ama kasinti yapiyordu, bu daha iyi geldi bana
sac dökülmeye de iyi geliyormus sanirim

Sadece sac ektirmek de kesin cözüm degil bunu belirteyim. Eger ekildikten sonraki hali de uzun yillar korunmak isteniyorsa ilac takviyesi (finasterid) sart oglu sart. donör bölgesinden alinan saclar dökülmeye meyilli olmasa bile, tepedeki diger saclar er yada gec dökülecektir. bu durumda yine eski haline dönüyorsun.

herhangi bi vitamin eksikligi, tiroid rahatsizligi vs yoksa dökulmeniz genetikse Istediginiz kdr finasterid, proscar minoxil vs kullanip blokaj uygulayin. Dökülür o saç. Seyrek dökülmeniz varsa uygun bir ekim merkezinde dar alana ekim yaparsınız sonuçlardan da memnun kalirsiniz. Cuneyt cakir gibi olmussaniz veya o yolda ilerliyorsaniz ust seviye ekim yapan yerlere bakacaksiniz. Turkiyede ve dunyada da bu işi cok iyi yapan asmed var bildigim kadariyla. Birkac yil once kuzenimden 1 araba parasi almisti koray hoca

Kivanç tatlitug gibi yavas ilerleyen bi dökülmeniz varsa onun gibi sac derinize yakin bi renge boyayin sacinizi, prof bakim urunleri kullanip (kerastase) yolunuza bakin

Sac cok önemli. Saç olacak aga

Ayrica kel kisimlara noktalar seklinde dovme yaptirabilirsiniz o zaman da sifira vurdurmus gibi durur.

Geri
Üst Alt