genetik saç dökülmesi

şu an ilk resimde ki gibi bir saç durumu var bende. yıllara yayarak nasıl olduğunu görebiliyoruz

5b38957d167e0-1024x536-1-768x402-1.jpg.webp
surecin bilinen sekli : once M seklinde belirir , derken U seklini alir.

herkes fotosunu atsın arkadaşlar ona göre tanı koyalım
Kayseriye birgün gittim abi saçım dökülüyor dedim adam bana bir karışım yaptı yılan deri yağından karanfil yağına kadar , şurup şişesine doldurdu acayip bi karışım her gün saçına dök ovala dedi.
Halen duruyor daha sürmedim kafaya korkuyom

Kayseriye birgün gittim abi saçım dökülüyor dedim adam bana bir karışım yaptı yılan deri yağından karanfil yağına kadar , şurup şişesine doldurdu acayip bi karışım her gün saçına dök ovala dedi.
Halen duruyor daha sürmedim kafaya korkuyom

Sac'tan ziyade baska bir yer icin bir karisim vermis olabilir abi sana.

Karaktersiz saça örnek.. ! Kellik hormonu süreci yavas yavas götürür ve Hilal taktiğiye iki koldan ilerler.

images-1.jpeg

Başta farkedilmez ama 2 cepheden açılan yarık kavuştuğuna top yekun bir taaruza geçeler. bu *bne kuvvetleri geçtiği yerden tüyün esamesi okunmaz. yok mu bunun bir çaresi ismail kardeş diyebilirsiniz. söylüyorum kirr!

Bakimsiz insanlarin saçlari daha az dökülür. Kirden ötürü kellik hormonu yeterince ilerleme kat edemez. Hele birde kepek problemi varsa kellik hormonu iki cephede de bozguna ugramasi kaçinilmazdir. Amaa yook siz ona pürüzsüz bir saç kökü sunarsaniz, işgal edilmeniz 2 yıl bile sürmez.

Birkaç yıl geciktireyim diye kullandığınız ilaçlara, yaşadığınız strese değmez. Naçizane düşüncem, genetik dökülme varsa ya koyverin ya saç ektirin. Benim 23 yaşında önlerden seyrelmeye başladı, 30'a vardım tepe açıldı gibi komple. 1 numaradan uzun bırakmıyorum kalan kısımları. Oldukça rahatım.

saçı dökülenlerin erkeklik sorunu vardır diyebiliriz

Geri
Üst Alt