Suat Kara
Parçalı Üye
- 8 Ocak 2021
- 4.634
- 6.578
- 648
surecin bilinen sekli : once M seklinde belirir , derken U seklini alir.şu an ilk resimde ki gibi bir saç durumu var bende. yıllara yayarak nasıl olduğunu görebiliyoruz
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
surecin bilinen sekli : once M seklinde belirir , derken U seklini alir.şu an ilk resimde ki gibi bir saç durumu var bende. yıllara yayarak nasıl olduğunu görebiliyoruz
![]()
Kayseriye birgün gittim abi saçım dökülüyor dedim adam bana bir karışım yaptı yılan deri yağından karanfil yağına kadar , şurup şişesine doldurdu acayip bi karışım her gün saçına dök ovala dedi.herkes fotosunu atsın arkadaşlar ona göre tanı koyalım
Kayseriye birgün gittim abi saçım dökülüyor dedim adam bana bir karışım yaptı yılan deri yağından karanfil yağına kadar , şurup şişesine doldurdu acayip bi karışım her gün saçına dök ovala dedi.
Halen duruyor daha sürmedim kafaya korkuyom
Hatay'in suyundandir herhalde. Genelde oyle oluyolarAt yelesi gibi saç var hocam bende. 100 yaşıma kadar yaşasam dökülmez![]()

Konunun başına tutturulması gereken bir yan etki!Kamışı doğrultma dan marizleme işi sıkıntıya girer.Yan etkileri sikintili bunlarin. Kamisi dogrultamama problemi yaratiyor diye duymustum
Hatay'in suyundandir herhalde. Genelde oyle oluyolar
Tanidigim uc bes Hatay 'li ayni tip kara kafali, kara tenli insanlardi. Ondan oyle kalmis aklimda.Sanmıyorum hocam. Memlekette kel çok.
Tam tersi bir durum söz konusu aslındasaçı dökülenlerin erkeklik sorunu vardır diyebiliriz
Dahasini isteyince sacini cekip bastirirlar, dayanamayinca ittirirler. Olan sacina olursaçı dökülenlerin erkeklik sorunu vardır diyebiliriz