- 23 Aralık 2008
- 63.666
- 61.502
- 5.103
saç köklerinin yeterince hava almamasi da kellik yapar bu nedenle motorcular ve bisikletciler istisnasız keldir. özellikle sürat yapanların saçları hizla dökülür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hadi bakalim faydasini gorursun insallahadaçayı + kükürt sabun + balık hapı
elimle tutuyorum 4 tel geliyo
idmanlara başla hacı, spor yapınca aklına gelmiyohadi bakalim faydasini gorursun insallah
Turkiyeye gidip geldikden sonra basliyacam , fitnesse yazilmistim covid girince kapanmisti simdi de gitmeye tirsiyorum fitness salonlarina. Turkiyeden dondukden sonra disarida spora baslamaya dusunuyorum kosudur mosudur filan. Aldigim sampuan biraz faydali gibi ama uzun surede nasil olacak bakalim.idmanlara başla hacı, spor yapınca aklına gelmiyo
bol bol protein al
tahmini 10 gündür düzenli idmanlara geçtim acayip iyi hissediyorum
koşudan ziyade direk ağırlık girTurkiyeye gidip geldikden sonra basliyacam , fitnesse yazilmistim covid girince kapanmisti simdi de gitmeye tirsiyorum fitness salonlarina. Turkiyeden dondukden sonra disarida spora baslamaya dusunuyorum kosudur mosudur filan. Aldigim sampuan biraz faydali gibi ama uzun surede nasil olacak bakalim.
Diğer etkilerini bilmiyorum ama bu riski göze alıyorum. Başka bir problem çıkarsa, o da başka konunun problemi olur.Östrojen alırsanız düzelir, saçlarınız da tekrar çıkar.
Diğer etkileri de göze alıyorsanız alın.
Yarın @Serhan Artemis veya @Gökhan Sancak senin konunu açar en kötü.Diğer etkilerini bilmiyorum ama bu riski göze alıyorum. Başka bir problem çıkarsa, o da başka konunun problemi olur.