genetik saç dökülmesi

saç köklerinin yeterince hava almamasi da kellik yapar bu nedenle motorcular ve bisikletciler istisnasız keldir. özellikle sürat yapanların saçları hizla dökülür

idmanlara başla hacı, spor yapınca aklına gelmiyo
bol bol protein al
tahmini 10 gündür düzenli idmanlara geçtim acayip iyi hissediyorum
Turkiyeye gidip geldikden sonra basliyacam , fitnesse yazilmistim covid girince kapanmisti simdi de gitmeye tirsiyorum fitness salonlarina. Turkiyeden dondukden sonra disarida spora baslamaya dusunuyorum kosudur mosudur filan. Aldigim sampuan biraz faydali gibi ama uzun surede nasil olacak bakalim.

Turkiyeye gidip geldikden sonra basliyacam , fitnesse yazilmistim covid girince kapanmisti simdi de gitmeye tirsiyorum fitness salonlarina. Turkiyeden dondukden sonra disarida spora baslamaya dusunuyorum kosudur mosudur filan. Aldigim sampuan biraz faydali gibi ama uzun surede nasil olacak bakalim.
koşudan ziyade direk ağırlık gir
squat yap fazlaca
bacak kasları mutluluk salgılatıyo

Benimde erken döküldü saçlarım. Ama hiç dert etmiyorum. Çok rahat. Saçla uğraşma derdi yok. Yattığın gibi kalkıyorsun. Ayrıca kadınların da umurunda değil. Güzel biri oldukça.

İlaç konusunda bir şey diyemem ama genel olarak vitamin değerlerinize de baktırdınız mı ? B12, D vitamini, folik asit, biotin, çinko, demir gibi vitaminler de saç dökülmesinde etkili. Eksikse daha fazla dökülür. Bu hususta hastanede ilaç yaz geç mantığıyla çalışan doktorları değil de fonksiyonel tıp doktorlarının önerilerini dikkate almanızı öneririm.

Keldaslar aynaya baktığınızda kendinizi bu abimiz gibi görün ve dert etmeyin.
images (7).webp

üniversitenin 2inci yılından beri kelim.

abide kel
dayıda kel
dedede keldi

ailenin trabzon genleri baskın çıktı kısaca.
Hiç dert etmedim bu durumu. Berber gideri - nasıl görünüyor saçlar - duştan sonra kuruma falan 0 dert.

müthiş bir his

Orjinal bir minoxidil %5 (Rogaine/Regaine) SAbah - Akşam sürüp hafifçe parmaklarla friksiyon yapılacak
Propecia 1 mg tablet günde 1 kez içilecek

Bu onaylı AGA (androgenetik alopesia) tedavisidir ve düzenli kullanımda inanılmaz etkilidir.

Bunun dışında çinko+b6+azaleik asit
Saw palmetto
Elma polifenolleri
Kafein
Ketokanazole

faydalı olabileceği araştırmalarda ispatlanmış içeriklerdir.

Saçlarım fırça gibidir. Çok şükür böyle bir sorunum yok.

Bana sorarsanız yukarıda yazdığım tedavi onaylı ama demode.
Benim tavsiyem ekim yapılabilecek kalite ve sayıda yeterli donör saçınız var ise ekim yaptırmaktır.
Ama eğer yoksa , içeriği çok kaliteli olan (dht engelleyici damar genişletici vs) bir ürünle mezoterapiyi düzenli yaptırmaktır. Hatta gerçek bir Prp ve ozonterapi ile desteklenirse en iyi sonucu bu mezoterapi tedavisi verecektir. Tabi ki ilk öncelik ekimdir.
Herkese geçmiş olsun dilerim.

Geri
Üst Alt