genetik saç dökülmesi

yorumlarda cok iyi
tamam bundan bende sipariş edeyim.

başlayalım bakalım durumları burdan paylaşırız. eline ne kadar saç geliyo, yanlarda ki seyrelmeler devam ediyor mu. eğer ben hap takviyesine başlarsam onu da yazarım sana burdan.

tamam bundan bende sipariş edeyim.

başlayalım bakalım durumları burdan paylaşırız. eline ne kadar saç geliyo, yanlarda ki seyrelmeler devam ediyor mu. eğer ben hap takviyesine başlarsam onu da yazarım sana burdan.
reis artik elime bakmiyorum moralim bozumasin diye , flash'i acip selfie cektigimde baya sovuyorum saclar dokulmus diye.
Deriyi daha cok gormeye basliyorum ama saclarim yagli olmadigi bir gun yok , bu sampuani aldim deniyecem bakalim insallah faydasini goruruz bu sampuanida oyle sansa denk gelmedi baya arastirmistim

Bir şey saç dökülmesini engelliyorsa testesteronu bastırır. Aksi mümkün değil.

Finasteride Testosteronun daha aktif ve potent versiyonu olan dihidrotestosteron'a olan dönüşümünü engelliyor abi. bu sebepten hamile hanimlar (hele ki oglan cocuk bekleyenler) bu ilaci eline bile degdirmemesi lazim.

Finasteride Testosteronun daha aktif ve potent versiyonu olan dihidrotestosteron'a olan dönüşümünü engelliyor abi. bu sebepten hamile hanimlar (hele ki oglan cocuk bekleyenler) bu ilaci eline bile degdirmemesi lazim.
nediyon ibo allahini seversen turkce yaz bizde anliyalim finasteride dihidestereron ne ya

kalıcı cinsel sorunları yaşayanlar da ciddi ciddi yazmış hatta dava açanlar olmuş.

dermatoloji'den randevu aldım kan testi yapıp vitamin eksikliğine de baktıracağım bi. ürolog videosu izledim bu ilaçla ilgili ben tavsiye etmiyorum diyo, cinsel sağlık durumları kalıcı olarak etkileme de ne kadar düşük olsada yine de ihtimal var diyo. çok entresan göze alıp bazı şeylere girmek istiyo insan.
En zekice hareketi yapmissin. Doktorlara sormak en iyisi. Sonucta ben veya buradaki baska insanlar ne kadar arastirma yapsa da, doktorlarin bildiginin yuzde 1'ini bilemeyiz.

Sunu soyleyebilirim. Ben de zamaninda ayni senin gibi bir durumdaydim. Arastirmalar yaptim ve o donem tam da senin cekindigin seyler nedeniyle kullanmamaya karar verdim.

Gecen surecte saclarim iyice acildi. Tamamen kel oldum.

Sonra gecen yil bir tanidigimin sac ekimini gorunce, bir kac senedir bende ise yaramaz, donor vs ekim alani vesaire gibi soru isaretlerini kenara birakip sac ektirmeye karar verince, ekimi desteklemek icin Finasteride de almaya karar verdim.

Risk ne kadar buyuk, kalici yan etki yuzdesi nedir arastirip kendi kararini vermeni tavsiye ederim.

reis artik elime bakmiyorum moralim bozumasin diye , flash'i acip selfie cektigimde baya sovuyorum saclar dokulmus diye.
Deriyi daha cok gormeye basliyorum ama saclarim yagli olmadigi bir gun yok , bu sampuani aldim deniyecem bakalim insallah faydasini goruruz bu sampuanida oyle sansa denk gelmedi baya arastirmistim
sorma yav, saçların arkası seyreldi yanlar açıldı ve bunların hepsi 3 sene içinde oldu. genetik dökülme daha erken başlamaz mı arkadaş? ben de 27'den sonra başladı nasıl iş bu

sorma yav, saçların arkası seyreldi yanlar açıldı ve bunların hepsi 3 sene içinde oldu. genetik dökülme daha erken başlamaz mı arkadaş? ben de 27'den sonra başladı nasıl iş bu
bende 20 den sonra basladi yas suan 30 ilk baslarda agliyacaktim nerdeyse havluyla sacimi kuruladikdan sonra havluya bir bakiyom komple sac.

seninki yine gec baslamis , ama ilacla milacla ugrasmam komple dokulurse ektiririm.

tassaklar zarar gormesin korkarim.

Yillardir minoxidil ve finasteride kullaniyorum. Hicbir sıkıntısını gormedim bu gune kadar. Sadece Minoxidil ile istenilmeyen tüyler çıkabiliyor el ve yanaklarda. Buna dikkat
Ben de gormedim. Gormeyiz de inş.

Sadece bazen minoxidlin dozunu fazla kullaninca ertesi gun ufak bir carpinti yapiyor o kadar.

Cinsel hayatimda da bir problem yaratmadi :d

Bir şey saç dökülmesini engelliyorsa testesteronu bastırır. Aksi mümkün değil.
dht hormonu baskılıyor zaten, ama bunun testesteronu düşürmeden başka yolu yok. böyle hızlı dökülmelerde muhakkak 3-4 sene içinde çok ciddi açılmalar meydana geliyo. 35'de kel kalmak istemiyorum çok fena stres yapmış bulunmaktayım

@Alper Yılmazlar reis sana bir tavsiye daha verebilirim ben pandemi sureci boyunca yaklasik 1,5 senedir saclarimi kendim kesiyorum ve hep kisa tutuyorum 3 numara maks , bunun faydasini gordum saclar diplerinda daha az agirlik oldugu icin daha az dokulme oluyor.

Kel kalmak mı yoksa yengenize karşı mahçup olmak mı?

yaklaşık 4 senedir kelim ve çok mutlu bir evliliğim var arkadaşlar.
Renktaş bu teori dogru olabilir kellerin performansı konusunda filmlerden bişeyler biliyoruz
Buna kıyasla sırma saclı uyelerimizde performans düsüklügü varmıdır

dht hormonu baskılıyor zaten, ama bunun testesteronu düşürmeden başka yolu yok. böyle hızlı dökülmelerde muhakkak 3-4 sene içinde çok ciddi açılmalar meydana geliyo. 35'de kel kalmak istemiyorum çok fena stres yapmış bulunmaktayım
Benim de döküldü bayağı, henüz belirgin bir eksiklik olmasa da bir kaç yıl sonra belirginleşme ihtimali olabilir.

Araştırmalarımdan çıkan da bu o yüzden o tip ilaçlar kullanmayı zamanında düşünsem de makul gelmemişti.

Maalesef erkeklerin kaderi bu.

Düzenli PRP yaptırmak belki çözüm olabilir var olan saçları korumak için.

Saç dökülmesinin önüne geçilebiliyor mu ya ben tıbben tedavisi yok diye biliyordum

çok olmasa da benzer sorunda doktora danıştım ve verdiği cevap çok netti

erkek tipi dökülme buve tedavisi de erkeklik hormonu baskılayarak olur

Geri
Üst Alt