george gardi

Yani aklın yolu bir. Bu işlerde her şey aracılarda bitiyor
Adam elini kolunu sallayarak özellikle İtalya'da her kulübün kapısından geçebiliyor. Böyle bir adamla çalışma fırsatımız varken koskoca 3 ayı çöpe attık neredeyse

Adam elini kolunu sallayarak özellikle İtalya'da her kulübün kapısından geçebiliyor. Böyle bir adamla çalışma fırsatımız varken koskoca 3 ayı çöpe attık neredeyse
Doue işini 1 günde çözerdi bizimkiler inat uğruna sıçıp sıvadı yine yetişmese Hermoso skandalıyla ortada kalırdık.

Adam elini kolunu sallayarak özellikle *İtalya'da her kulübün kapısından geçebiliyor. *Böyle bir adamla çalışma fırsatımız varken koskoca 3 ayı çöpe attık neredeyse
*. kulubun yerinde olsam kendisini uzun vade de degerlendiririm.
benzer yapilanmayi yapan kulupler mevcut.ozellikle basta italya olmak uzere . taraftarla da guzel bir bag kurmus . pro durumlarda disinda kendisi de bu ilgi den mutlu ve memnundur.

goreceli elbette .

osimhen'in gelis vidyosunda da yine klasini gostermis . taraftarlari kirmamis.

saygi ve selamlar.

İlişkilerimizi sürdürmeliyiz Ocak ayı için şimdiden hazırlansın bırakırsak fb fln bulaşır bu adama

İlişkilerimizi sürdürmeliyiz Ocak ayı için şimdiden hazırlansın bırakırsak fb fln bulaşır bu adama

Kendisini Türkiye'ye getiren Antalyaspor'u da tebrik edelim bence kanks yav :D Samuel Eto'nun menajeriydi.Daha sonrasında Antalyaspor'a yıldız oyuncuları getirdi.Ts'nin şampiyon olduğunda da kadrosunu kurdu..

Bu adam fener antalya ve besiktasla da calisti.

Elif elmasin napoliye sokulmasinda bu adamin ismi yaziliyordu

Herif turkiyede sampiyonu belirleyen transferler yapiyor. Hem kendi kazaniyor hem kuluplere kazandiriyor.

Bizim cok ovulen transferlerimizin neredeyse tamaminda da Gardi var. Son bombasi da Osimhen oldu.

Turkiyenin en fazla kufur yiyen baskani, Turkiyenin en yuksek bonservisli oyuncusunu almis oldu dogru adamla calisarak.

Gardi bunu yaparken yaninda da hepimizin hakaretler ettigi cenk ve biyikli vardi. Zor iş

Ben Dursunun yerinde olsam gidene kdr transferden tek sorumlu adam yaparim kendisini. İlerleyen donemde Erden baskan olursa bu adama gorev vermeme ihtimali 0. Kendi doneminin ovulen butun transferlerinde imzasi var

Bu adam fener antalya ve besiktasla da calisti.

Elif elmasin napoliye sokulmasinda bu adamin ismi yaziliyordu

Herif turkiyede sampiyonu belirleyen transferler yapiyor. Hem kendi kazaniyor hem kuluplere kazandiriyor.

Bizim cok ovulen transferlerimizin neredeyse tamaminda da Gardi var. Son bombasi da Osimhen oldu.

Turkiyenin en fazla kufur yiyen baskani, Turkiyenin en yuksek bonservisli oyuncusunu almis oldu dogru adamla calisarak.

Gardi bunu yaparken yaninda da hepimizin hakaretler ettigi cenk ve biyikli vardi. Zor iş

Ben Dursunun yerinde olsam gidene kdr transferden tek sorumlu adam yaparim kendisini. İlerleyen donemde Erden baskan olursa bu adama gorev vermeme ihtimali 0. Kendi doneminin ovulen butun transferlerinde imzasi var
Sportif direktör yaparsın bu adamı sadece sana çalışır

Sportif direktör yaparsın bu adamı sadece sana çalışır
Herifin instasina baktim simdi.

Avrupada gundem olan butun transferlerimizin icinde.

Torreira, Mertens, icardi, sanchez, zaniolo hepsinde bu adam var.

Son olarak Osimhen.

İlk ismini duydugumda bizi kucaga alacak menajer bu demistim ama bayagi faydali isler yapmis.

Sd kabul eder mi bilmiyorum ama kendisiyle calisilmali

Lan gardicim 2 tane topçu kap gel Allahını seversen. Bizim dızzolar beceremez.

Herifin instasina baktim simdi.

Avrupada gundem olan butun transferlerimizin icinde.

Torreira, Mertens, icardi, sanchez, zaniolo hepsinde bu adam var.

Son olarak Osimhen.

İlk ismini duydugumda bizi kucaga alacak menajer bu demistim ama bayagi faydali isler yapmis.

Sd kabul eder mi bilmiyorum ama kendisiyle calisilmali
Kendi istiyormuş zaten

Geri
Üst Alt