Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.379
- 20.781
- 2.233
Yani aklın yolu bir. Bu işlerde her şey aracılarda bitiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam elini kolunu sallayarak özellikle İtalya'da her kulübün kapısından geçebiliyor. Böyle bir adamla çalışma fırsatımız varken koskoca 3 ayı çöpe attık neredeyseYani aklın yolu bir. Bu işlerde her şey aracılarda bitiyor
Doue işini 1 günde çözerdi bizimkiler inat uğruna sıçıp sıvadı yine yetişmese Hermoso skandalıyla ortada kalırdık.Adam elini kolunu sallayarak özellikle İtalya'da her kulübün kapısından geçebiliyor. Böyle bir adamla çalışma fırsatımız varken koskoca 3 ayı çöpe attık neredeyse
*. kulubun yerinde olsam kendisini uzun vade de degerlendiririm.Adam elini kolunu sallayarak özellikle *İtalya'da her kulübün kapısından geçebiliyor. *Böyle bir adamla çalışma fırsatımız varken koskoca 3 ayı çöpe attık neredeyse

İlişkilerimizi sürdürmeliyiz Ocak ayı için şimdiden hazırlansın bırakırsak fb fln bulaşır bu adama
Sportif direktör yaparsın bu adamı sadece sana çalışırBu adam fener antalya ve besiktasla da calisti.
Elif elmasin napoliye sokulmasinda bu adamin ismi yaziliyordu
Herif turkiyede sampiyonu belirleyen transferler yapiyor. Hem kendi kazaniyor hem kuluplere kazandiriyor.
Bizim cok ovulen transferlerimizin neredeyse tamaminda da Gardi var. Son bombasi da Osimhen oldu.
Turkiyenin en fazla kufur yiyen baskani, Turkiyenin en yuksek bonservisli oyuncusunu almis oldu dogru adamla calisarak.
Gardi bunu yaparken yaninda da hepimizin hakaretler ettigi cenk ve biyikli vardi. Zor iş
Ben Dursunun yerinde olsam gidene kdr transferden tek sorumlu adam yaparim kendisini. İlerleyen donemde Erden baskan olursa bu adama gorev vermeme ihtimali 0. Kendi doneminin ovulen butun transferlerinde imzasi var
Herifin instasina baktim simdi.Sportif direktör yaparsın bu adamı sadece sana çalışır
Kendi istiyormuş zatenHerifin instasina baktim simdi.
Avrupada gundem olan butun transferlerimizin icinde.
Torreira, Mertens, icardi, sanchez, zaniolo hepsinde bu adam var.
Son olarak Osimhen.
İlk ismini duydugumda bizi kucaga alacak menajer bu demistim ama bayagi faydali isler yapmis.
Sd kabul eder mi bilmiyorum ama kendisiyle calisilmali
Bu yöneticiler ne kadar maaş alıyor ya var mı öyle bi bilgiHer işi bu adam yapacaksa Cenk Ergün niye maaş alıyor?