GSC Haber George Gardi'den Zaruri Açıklama

Gardi'yi birebir tanımayız etmeyiz ama bu gune dek hiç bir menajerin Galatasaray'i şampiyonlar ligin kalıcı hale getirmek için elimizden geleni yapacağız diye açıklama yaptığını duymadım. Adamin Galatasaray'i sevdiğini düşünüyorum. Ama yönetim 3-5 çapulcunun, kendi cebinden başka hiç birşeyi dusunmeyenlerin lafı ile adamı bizden uzaklaştırmak için elinden geleni yapıyor. Umarim en kısa sürede bu yönetimden kurtuluruz. Fenerlilerin azı ile iş yapmayan birileri gelir.
Erden Timur burada olsaydı çok güzel işlere imza atarlardı beraber Dursun Gardi ile çalışmak istemiyor

menajerlere güven olmaz

Gardi gibi bir menajer komisyoncu adı her neyse ne diyorlarsa böylesi gelmedi benim diyen böyle transferleri ayarlayamadı tek başına yeni bir yüzyıl başlattı bu adamı tek sevmeyen Galatasaraylı Cenk Ergündür

Sadece seten değil ki hadi o karıştırmak istiyor diyelim
A.naci nevzat falan da sürekli bu herife vurup yönetimi aklamaya çalışıyor.
Yönetimden de biri çıkıp doğru ya da yalan demiyor.
Kavukçu bütün işi gardi bozuyor imajı verip adamı timsahların önüne atıyor

Seten ve dalkavuk haluk yasaklanmalı. kaç oldu bunların yediği naneler

Fbyle işbirliği yapsın diye aramızı açmaya çalışıyolar

Gs içinde başı da burhancan çekiyor

Komple yasaklanmalı bu lavuk burada

Bu kulübe başkan olacaksın elbet bir gün

Cenk Ergün'ü yeniden transfer işlerine sokmaya kalkarlarsa taraftar gerekeni yapar yine. Cenk Ergün de babasının hayrina iş yapmıyor. Oda transferlerden cebine koyuyor. Gardiye pahalı oyunculara gidiyor diyorlar. Belhanda gibi vasat üstü futbolcularada fahiş ücretler verende cenk Ergün degilmiydi? Bir tarafta futbol dünyasında yeri olan, vizyonu olan gardi. Bir tarafta ise sadece kişisel menfaatlarini düşünen cenk gibileri. O Ali Naci, 🐴 kafası ise bundan mamalanip ortam hazırlama görevini ustlenmisler

menajerin galatasaray forumunda neden konusu acılıyor anlamıs degilim

Cenk Ergün'ü yeniden transfer işlerine sokmaya kalkarlarsa taraftar gerekeni yapar yine. Cenk Ergün de babasının hayrina iş yapmıyor. Oda transferlerden cebine koyuyor. Gardiye pahalı oyunculara gidiyor diyorlar. Belhanda gibi vasat üstü futbolcularada fahiş ücretler verende cenk Ergün degilmiydi? Bir tarafta futbol dünyasında yeri olan, vizyonu olan gardi. Bir tarafta ise sadece kişisel menfaatlarini düşünen cenk gibileri. O Ali Naci, 🐴 kafası ise bundan mamalanip ortam hazırlama görevini ustlenmisler
Cenk Ergün’ün Belhanda’ya verdiği parayla Gardhi Fas’ı alırdı.

Geri
Üst Alt