- 20 Eylül 2009
- 19.024
- 17.572
- 2.773
Adı dursun ve Mehmet Özbek, Cenk Ergün.Bunlarin amaci gardiyi galatasaraydan uzaklastirmak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adı dursun ve Mehmet Özbek, Cenk Ergün.Bunlarin amaci gardiyi galatasaraydan uzaklastirmak
Erden Timur burada olsaydı çok güzel işlere imza atarlardı beraber Dursun Gardi ile çalışmak istemiyorGardi'yi birebir tanımayız etmeyiz ama bu gune dek hiç bir menajerin Galatasaray'i şampiyonlar ligin kalıcı hale getirmek için elimizden geleni yapacağız diye açıklama yaptığını duymadım. Adamin Galatasaray'i sevdiğini düşünüyorum. Ama yönetim 3-5 çapulcunun, kendi cebinden başka hiç birşeyi dusunmeyenlerin lafı ile adamı bizden uzaklaştırmak için elinden geleni yapıyor. Umarim en kısa sürede bu yönetimden kurtuluruz. Fenerlilerin azı ile iş yapmayan birileri gelir.
Gardi üç adam için ( fofana, atl deki çocuk ve altimira) anlaştım gelin demiş. Bizimkiler gidince fiyat artmış.Neden boyle bir aciklama geldi?
Ake bize gelmek istemediğini ayan beyan söyledi fabrizio nun haberleri ile daşdaş geçerek.Yaz transfer doneminde Gardi Ake’yi getirmek isterken biz Singo’yu aldik yanlis hatirlamiyorsam.
Sanirim o transferden sonra aralar gerildi gibi.
Cenk Ergün’ün Belhanda’ya verdiği parayla Gardhi Fas’ı alırdı.Cenk Ergün'ü yeniden transfer işlerine sokmaya kalkarlarsa taraftar gerekeni yapar yine. Cenk Ergün de babasının hayrina iş yapmıyor. Oda transferlerden cebine koyuyor. Gardiye pahalı oyunculara gidiyor diyorlar. Belhanda gibi vasat üstü futbolcularada fahiş ücretler verende cenk Ergün degilmiydi? Bir tarafta futbol dünyasında yeri olan, vizyonu olan gardi. Bir tarafta ise sadece kişisel menfaatlarini düşünen cenk gibileri. O Ali Naci,kafası ise bundan mamalanip ortam hazırlama görevini ustlenmisler
Fener zaten istiyorFbyle işbirliği yapsın diye aramızı açmaya çalışıyolar
Gs içinde başı da burhancan çekiyor
Komple yasaklanmalı bu lavuk burada