GSC Scout # Georges Mikautadze

Niye bu kadar abartıldığını anlamadım.. Lyonda bile banko olmayan bir herifi premier Lig kuluplerinin istemesi bana kolpa gibi geliyor .. Maliyetli olur mu olur adamlar iyi bir bonservis ödemiş ama çoğu maç forvet oynayan biri için 20 maç 6 gol pek parlak bir istatistik değil..
Ligue 1i pek izlemem ama Euroda kafama yazdığım isimlerden biriydi bilhassa bizim maçta cok iyi oynamıştı..

Fuleli çalışkan bir oyuncu Sallai'nin Rashicanın forvet versiyonu gibi düşünebiliriz 20 falan etmez ama 10 civarı bir paraya alınabilirse iyi transfer olur

Icardi'nin döndüğü denklemde Osimhen'i de alırsak nasıl oynayacak? Batshuayi ne olacak?

Niye bu kadar abartıldığını anlamadım.. Lyonda bile banko olmayan bir herifi premier Lig kuluplerinin istemesi bana kolpa gibi geliyor .. Maliyetli olur mu olur adamlar iyi bir bonservis ödemiş ama çoğu maç forvet oynayan biri için 20 maç 6 gol pek parlak bir istatistik değil..
Ligue 1i pek izlemem ama Euroda kafama yazdığım isimlerden biriydi bilhassa bizim maçta cok iyi oynamıştı..
Ligue 1'de performans olarak 37 Maç oynamış ve bunların 26 tanesinde ilk 11 başlamış.22 Gol katkısı var bu Maçlar'da.Ki ben izlediğimde oyununu beğenmiştim.Takım oyuncusu Mertens tarzında 1 oyuncu.Şu an Lyon takımı formsuz olduğu için böyle reis.Formda olsa başka 1 takıma transfer olurdu.Ajax'ta beğenilmemesinin nedeni onlar Tadic tarzında lider özellikli 1 oyuncu arıyolar.Takım oyuncusundan daha çok takıma liderlik yapabilecek 1 oyuncu olmadığı için oynatmadılar.Sol kanatta falan filan denediler.Formsuzkleen tam bizim takımın alması için 1 fırsat transferidir bence..

Santrfor diye biliyorum ben bu adamı. Mertens'in yaptıklarını yapabilir mi?
Hareketli ve teknik bir oyuncu kendisi, ayni zamanda topla gidip rakibine calim atma kabiliyeti var. Tabi Mertens profilinin birebir aynisini bulamazsin ama ona yakin gorevlerini yerine getirebilecek yetenege sahip. Bu cocuk hem ikinci forvet, hem kanatta oynayabiliyor.

Mertens de ozunde santrafor napolide orta saha mi oynuyordu ?

Bu adamda mertens yerine cuk oturur 9.5 numara suratli driplingi var kanat oynatsan oynar gercekten cok iyi oyuncu

Santrfor diye biliyorum ben bu adamı. Mertens'in yaptıklarını yapabilir mi?
Mertens zekasında oyuncu alman için Julian Alvarez, Griezman, Jota gibi oyunculara gitmen lazım. O da zor. Bence İlkay yazın bize kesin gelecek. Onu da orada değerlendirecek Okan buruk.

Olmuş oyuncu olmasına gerek de yok potansiyel olsun takım içinde mevcut düzenimizde evrilir, mertensi mertens yapan napolidir oraya gittiği yaş da ortada...

Geri
Üst Alt