Georginio Wijnaldum Resmen Roma'da

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Roma, Paris Saint Germain'den Georginio Wijnaldum'u satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 31 yaşındaki orta sahayla sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

Wijnaldum için Roma'nın sezon sonunda satın alma opsiyonunun 8 milyon euro olduğu belirtildi.

Roma ayrıca oyuncunun maaşını yarısını üstlenecek.

Roma'ya transfer olduğu için mutlu olduğunu söyleyen Hollandalı oyuncu, "Burada olmak gerçekten heyecan verici. Transfer olmadan önce kimle konuştuysam harika şeyler söyledi. Son günlerde taraftarlar, sosyal medya üzerinden gösterdikleri sevgiyle beni ne kadar istediklerini gösterdi. Bu, bir oyuncuya her zaman güven verir." dedi.

Liverpool'dan Paris Saint Germain'e 2021/22 sezonunun başında transfer olan Georginio Wijnaldum, 38 maçta süre alırken 3 gol ve 3 asistle oynadı.

Roma daha önce Zeki Çelik, Paulo Dybala, Nemanja Matic ve Mile Svilar transferlerini açıklamıştı.

Wijnaldum'un kariyerinde, FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, İngiltere Premier Ligi ve Fransa Ligue 1 şampiyonlukları bulunuyor.

Ntv Spor

20220806_004503.jpg

mou *sampiyonlugu cok istiyor...
bu sezonki iki favorim den biri kendileri idi...
nokta atisi isimler aldilar bu da son halka oldu...
opsiyon sudan ucuz.resmen.

korkma titre juve

Antrenmanda kaval kemiği kırılmış. Geçmiş olsun 🙏

Bu oyuncuyu çok seviyor ve bize gelmesini istiyordum. Bu yüzden haberi okumaya Wijnaldum el vermedi.

Geri
Üst Alt