Gerçekleri Görün Artık!

ona bakarsan Rijkaard da hic deneme yapmadi, ve yine küfür yedi. Birisi takimin en iyi seklinin arayisinda, digeri takima en ideal oyun kurgusunu ögremeye calisti. Ikisi de bana göre cok basarili TD lerdi, tabi Mancini birazz daha sert ve autorite. Salih belki olurdu cocuk heycan yapmis, bir gün ile asma yapmayalim oyunculara karsi, sol bek hakan var diyorsun, sen galiba hakan balta nin 1,5 sene futbolunu görmedin, adam gitti mi dönemiyor, iki üc kere ancak sol kanatta onu izleyebilirsin. Daha dogrusu noldu da bizim futbolcularin hepsi sezon basindan beri öldü ?

Tek dik ayakta duran Muslera - Melo ve bir Wesley var. Eboue de hic duracak hali yok, yani bilmesen, dicem ki Hakan Balta nin zenci ikiz kardesi, bir adam gecemedi, ama herkesi iceri aldi beyfendi, bide hep adamin icinden gecmeye calisti, ortasi var mi onu da bilemiyorum. Umut desen futbol özürlüsü, düz bir pas veremiyor, gidip auta atiyor. Selcuk a bakiyoruz, orta acmiyor, öne pas atmiyor, kkorner de topu havaya kaldiramiyor, adam bitmis, hani 37 yasinda filan olur anlarsin da, bu ne ?

Semih defans da cok hatali degildi, ama her topu da rakibe gönderdi. Amrabat iste bukadar, adamin futbol zekasi yok, isi gücü rakib ile, top onun irz düsmani dir. Amatör kulübe karsi gol atti diye, burda yine birileri adami göklere cikarmisti..

Ama evet dogru, defans problemi yavas yavas cözüldü, simdi de gol atamiyoruz, atak kuramiyoruz.... Drogba dan fazla bekliyoruz, adam yasli ama her topu ona atip, ve kendisinden messi harekeetelri bekliyoruz. Bugün 1 orta ancak aadmi buldu tam 10 orta yaptik, en az bunun 2 kati kadar orta yapmaliydik... Hamit dönse de Selcuk un yerine oynasa.

iki gün sonra yine mac var, yeni transferlimizi listeye bile yazamadik. Iki kanat oyuncuyu da sakata verdik.

Ben Manciniyi elestirip takimi savunmuyorum ki :) Benim soylemek istedigim sey hazirlik maclarinda oynatmadigi oyunculari lig macindaki bana kalirsa en onemli maciydi oynatmadiklarini dun oynatti. 25 mac sonunda bana sol bek sabri sol acik umut sag acik salih yapmanin hic bi mantikli aciklamasi olamaz. Diyeceksin ki transferler oynamadi. Bu da plansizlik 10 yabancin varken hic gonderememisken inatla yabanci almanin ne anlami vardi? Yonetimde cok hatali. Futbolculari savunuyorum anlami cikmasin Muslera-Melo- Sneijder disinda kim giderse gitsin kimse uzulmez su anda :) Fenerbahcenin şu bulundugu berbat durumda 3 sene ust uste ligi kazanıp 4.yildizi takmak varken yonetim-teknik heyet-futbolcular el birligiyle en fazla bu kadar herseyi mahfedebilirdi. Basardilar sonunda

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk bence çok kötü ! Neyi var bilinmez ama ...Ya mevkisinde oynatmıyor hoca ya da kişisel bir sorunu var . Anlamak zor ! Geçen yıldan bu yana birden düşme nasıl olur anlamak zor

Gerçi fb güvenmiyorum !

Umarım Selçuk takımdan ayrılır da, takımın Melo ile beraber hala en çok mücadele eden adamı olduğu gerçeğini acı bir şekilde millet anlar. Neymiş kesilmeliymiş. Önce takımdaki diğer herkesi bir kesin, sonra Selçuğa sıra gelsin. Yeter şu adamı yemeyin.

sezon başındaki bursa ve eskişehir deplasmanlarında da takıma o kepaze futbolu mancini mi oynatmıştı?(Bakınız real demedim) bu takımın ciddi anlamda deplasman özrü var bu sene. sebebi nedir bilemedim.

sabriyi solbek, hakan balta stoper niye Çünkü Türk yedekler alınmadı.

mancini iyi iş çıkaramasa da hatanın sahibi ünal aysaldır. önce yönetim kadrosunu dağıttı sonra terimi gönderdi.

biz ses çıkardık yapmayın etmeyin dedik tepki koyduk. ama goygoycular iş başında. bırakın başkan ne yaptığını bilir yehüüüüü diye başkanın yanında oldunuz.

size bir şey olmadı. olan bizim gibi taraftarlara oldu.

Forumda başlık açarken biraz özen gösterilmeli. Noktalama işaretleri olsun, paragraflar olsun. En azından cep telefonundan atılmamalı.

Cepten girip açacak kadar acil bir konu olmasa gerek bu.

Şimdi saygı duyup, okuyup, konuya başlıkla ilgili cevap veresi gelmiyor insanın.

Mancini bir çok konuda doğru işler yapıyor aslında.Mancini'nin bizde olması olabilecek en iyi senaryoydu ve o oldu.Ama tabi ki en başından beri Türkiye Ligine uygun bir hoca olmadığı da belliydi, bunu da atlamayayım.Türkiye'de futbolcuların gazla çalıştığını da hepimiz biliyoruz.Zaten yabancı oyuncularımız da çok sorunumuz yok şuan, Melo, Sneijder, Muslera takımın en iyileri Drogba ve Eboue de biraz formsuz ki bunlar da zaten maç seçen oyuncular.Amrabat tarzı yeteneksizleri saymıyorum, onlarda zaten üretim hatası var.Sorun yerlilerde, Mancini'nin yaptığı şey yerlileri başı boş bırakmak, aynı Rijkaard döneminde olduğu gibi.Bu Mancini'ni suçu mu?Hayır, adamın tarzı öyle, ama işte Türkiye'de sökmez.Türk futbolcuları bir düzen içinde tutmalısın ki, kötü oynadığında cezasının olacağını, kötü oynama lüksünün olmadığını bilsin.Sonuç olarak bunların hepsi takıma zarar veriyor ve iğrenç bir duruma sürükleniyoruz.2 senede oluşturulmuş güzel bir kadronun içine ancak bu kadar edilirdi, yönetimi tebrik ediyorum.

Onu bunu bilmem forvetler 10 larca pozisyonu çar çur edip harciyorlar, turk oyuncular isteksiz. Mancini'ye karsimimi yapiyorlar ne yapiyorlar belli degil. Ama burasi GALATASARAY ulan, oyle canin istemedi diye su hocaya bu hocaya tavir alamazsin! Sokarim sizin Turk hoca isteginize, adam gibi oynayin! MILYONLARI cukka ediyonuz birde TRIP'mi atiyonuz lan?

Pecetelerle taktik veriliyor ne saçma sapan bir eleştiridır

Geri
Üst Alt