İsmail AKBULUT
Kırmızı Üye
- 13 Nisan 2011
- 1.789
- 0
- 996
ona bakarsan Rijkaard da hic deneme yapmadi, ve yine küfür yedi. Birisi takimin en iyi seklinin arayisinda, digeri takima en ideal oyun kurgusunu ögremeye calisti. Ikisi de bana göre cok basarili TD lerdi, tabi Mancini birazz daha sert ve autorite. Salih belki olurdu cocuk heycan yapmis, bir gün ile asma yapmayalim oyunculara karsi, sol bek hakan var diyorsun, sen galiba hakan balta nin 1,5 sene futbolunu görmedin, adam gitti mi dönemiyor, iki üc kere ancak sol kanatta onu izleyebilirsin. Daha dogrusu noldu da bizim futbolcularin hepsi sezon basindan beri öldü ?
Tek dik ayakta duran Muslera - Melo ve bir Wesley var. Eboue de hic duracak hali yok, yani bilmesen, dicem ki Hakan Balta nin zenci ikiz kardesi, bir adam gecemedi, ama herkesi iceri aldi beyfendi, bide hep adamin icinden gecmeye calisti, ortasi var mi onu da bilemiyorum. Umut desen futbol özürlüsü, düz bir pas veremiyor, gidip auta atiyor. Selcuk a bakiyoruz, orta acmiyor, öne pas atmiyor, kkorner de topu havaya kaldiramiyor, adam bitmis, hani 37 yasinda filan olur anlarsin da, bu ne ?
Semih defans da cok hatali degildi, ama her topu da rakibe gönderdi. Amrabat iste bukadar, adamin futbol zekasi yok, isi gücü rakib ile, top onun irz düsmani dir. Amatör kulübe karsi gol atti diye, burda yine birileri adami göklere cikarmisti..
Ama evet dogru, defans problemi yavas yavas cözüldü, simdi de gol atamiyoruz, atak kuramiyoruz.... Drogba dan fazla bekliyoruz, adam yasli ama her topu ona atip, ve kendisinden messi harekeetelri bekliyoruz. Bugün 1 orta ancak aadmi buldu tam 10 orta yaptik, en az bunun 2 kati kadar orta yapmaliydik... Hamit dönse de Selcuk un yerine oynasa.
iki gün sonra yine mac var, yeni transferlimizi listeye bile yazamadik. Iki kanat oyuncuyu da sakata verdik.
Ben Manciniyi elestirip takimi savunmuyorum ki
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi