Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Kimi gönderdik ? :S

Evet asil soru bu gercekten: Kimi gonderdik? Sozlesmesinin bitmesi, sakatlanmasi vs falan bahane olamaz Kewell in gonderilmesi icin, ahde vefa diye birsey var, adam senin istedigin performansi gosteriyor, ona yapmasi icin para odedigin isi yaparken de sakatlaniyor, bunun adi kimse kusura bakmasin vefasizlik olur. profesyonellikle falan alakasi yok bu isin.

keşke jo+neil+santos'u verip gökhan ünalı alsak f5den :D

Akşama da kimin gideceği açıklanır bence.

Aziz yıldırım : Küfüvün en büyügü bende!.. :D :D :D

Yau bide Leo gitmiyomuu buralar bayram yerine döner heee :D:D

Evet asil soru bu gercekten: Kimi gonderdik? Sozlesmesinin bitmesi, sakatlanmasi vs falan bahane olamaz Kewell in gonderilmesi icin, ahde vefa diye birsey var, adam senin istedigin performansi gosteriyor, ona yapmasi icin para odedigin isi yaparken de sakatlaniyor, bunun adi kimse kusura bakmasin vefasizlik olur. profesyonellikle falan alakasi yok bu isin.

Gönderme diye birşey yok. Sezon sonuna kadar sözleşmesi dondurulur Kewell'ın. Sene sonu da oturulur konuşulur. Sene sonuna kadar yararlanamayacağın adamı boş yere takımda tutmak mantıksız geliyor bana. Bakın gönderme değil, sene sonuna kadar askıya almadan bahsediyorum... Zaten Kewell oynarsa seneye de oynar, daha da oynayamaz.

sezon sonuna kadar gitmeli bence.. en mantıklısı bu...

Spiker yanlis falan soylemedi.Dedricin verdigi bu linkteki ilk paragrafi okuyun anlarsiniz.

Zizinho - Wikipedia, the free encyclopedia

Neyse ben derdimi anlatamadim baska detaylari dogru solemis olabilir ama ustune basa basa meshur Brezilya milli takimind aoynamis Zizinho dedi ki meshur olani baska verdigim linklerden o da anlasiliyor ;)

Gio nun babasi bu:

https://en.wikipedia.org/wiki/Gerardo_dos_Santos

Meshut Brezilyali milli olani :

https://en.wikipedia.org/wiki/Zizinho

Çok iyi transfer şimdi hangi yabancı gidiyor acaba ?

Leo gitse bi Türk kaleci alınsa(yedek veya normal),Ali Turan gelse,Pektemek gelse ve Halil Çolak gelse süper olur :)

Gönderme diye birşey yok. Sezon sonuna kadar sözleşmesi dondurulur Kewell'ın. Sene sonu da oturulur konuşulur. Sene sonuna kadar yararlanamayacağın adamı boş yere takımda tutmak mantıksız geliyor bana. Bakın gönderme değil, sene sonuna kadar askıya almadan bahsediyorum... Zaten Kewell oynarsa seneye de oynar, daha da oynayamaz.

Sözleşmesi bitmesine 6 ay kalmış birinin sözleşmesi dondurulamaz.Ancak uzatıp dondurabiliriz.Aksi halde fesh etmek zorundayız.

şimdi:d leo gitse nondaylada sercan takas edilse:D şaka bir yana lütfen kewell gitmesin...

sizce yarin hava alani ne durumda olur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt