Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

İnşallah uyum sorunu olur da ellerinde patlar hepsi. Ama kısmanmamak elde değil.

------Leo Franco------

Sarbi--Servet--Neill---Caner

Keita---Elano----M.Sarp---Arda

-----Jo----Dos Santos-------

forzabeşiktaş tan alıntı helal yönetime bee herkes kıskanıyo yazık bunlara la:D

Gökhan Gönül şimdiden sınırı terk etsin. Dos Santos, Caner, Arda o kanadı otobana çevirirler :D

Bize gelen yeni transferler nerde abuk sabuk numaralar var onları alıyorlar! yada yönetim veriyor bilmiyorum:( elano 9 giyer neil 4 boşken 12 giyer kewel 7 boşken 19 giyer şimdide dos santos 17 dururken 24 :(

ya niye 17 yi yakıştırdınız anlamadım..

Bize gelen yeni transferler nerde abuk sabuk numaralar var onları alıyorlar! yada yönetim veriyor bilmiyorum:( elano 9 giyer neil 4 boşken 12 giyer kewel 7 boşken 19 giyer şimdide dos santos 17 dururken 24 :(

Belki oyuncular öyle istiyor ;)

Su 21 yasindaki adamida begenmeyenlerde var ya... Adamlar muthis transferler yaptilar sezon sonu olmamasina karsin. Biz ne yaptik? Ara transferde iyi adam alinamazmis. mis. mis. mis. Bunlar nasil aldi o zaman. Oyle sinirliyim ki...

angut.com :D

Amma çok taktınız numaraya ya !!! Sanki numara oynuyacak Ey Allahım.

benim bildigim demirören bunun altinda kalmas gider 32 milyona julia cesari alir antepden :D hahahahahahahahahaa

baros 9 dururken 15 giyer

forza dan bi diyalog:D

Dos Santos Güzel transfer de sanki GS de gol sorunu varmış gibi devamlı ileriye dönük adam alıyorlar. :) Oyunun iki yönünü oynayabilen iyi bir orta saha transfer etmedikçe GS tehlike arz etmez.

Gokhan o hucumdan Turkiye'de kimse ileri gitmeye fırsat bulamaz

Rijkaard takimda kaldigi sürece Giovani de kalir merak etmeyin;-)

Aldik da gidisini düsünüyoruz simdiden:)Bu takim otursun varya, Chelsea gelsin cekinmem.

Abartmiyorum inanin ki.Yaptigimiz transferlerin hepsini Chelsea yapsaydi vay be ne zaman görecez böyle futbolculari derdim:) Helal olsun yönetim, helal olsun Rijkaard.

Rijkaard faktörü de cok önemli cünkü bu transferlerde

Keıta-------------------------------Santos

------------------Jo-----------------------

Fener maçı için sabırsızlanıyorum

Harbiden ya adamda 17 numara tipi var :D

17'yi Fabio Pinto giyiyordu.

19 abuk subuk mu :) Ben o 19'un hayranıyım yalnız kusura bakma. 19 numara messiyle özdeşleşmiştir birkere. Ayrıca 17 numaranın ne karizması varsa 19 da odur kewell da zamanında 19 giymiş o yüzden 19 giydi. Diğer numaraları bilemem ama 19'a laf ettirmem

Hem sarı kırmızı hem 19 hemde :)

Benim formamda ismimle beraber 17 yazıyo soledim gio'cuğuma tamam abi dedi 24ü aldı :D

Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray´da

askerden geldim ilk mesajımı buraya yazmak istemezdim ama fenerbahcemizde en çok görmeyi istediğim futbolculardan biri dürüst olmak gerekirse umarım opsiyonu yoktur diyorum.

:D

Ziyaretçi eziklere benden gelsin :D

jcesar.gif

byler artık en byk isteğim nonda da gitsin yerine pavlychenko gelsin(ismi yanlış yazmış olabilirim)

arkadaşlar opsiyonu var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt