Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

evet Adnan Polat yönetimi kendini tekrar gösterdi 3-4 sene önceki carruscalarda inamotolardan iyidir yinede kim ne derse desin. Yönetim aklına başarıyı koymuş ki Baros ve Kewell bu şekilde sakatlanmasalar ben sadece jo ve neill'in alınacağını düşünürdüm. Ancak Santos kewell'in sakatlanmasının ardından daha zorunlu hale geldi. Sezon sonuna kadar gerçekten bize faydalı olacaklarsa bonservisleride alınabilir

Caner tam anlamıyla bir kanat oyuncusu değil zaten. Orta sahanın solunda 3 uç elemanın sol gerisinde oynama özeliği daha güçlü. O sebeble çok takılıyor herkes bu kanat işine.

Ayrıca 3 kulvarda 3 günde bir maç yapıcaz. Herkes yeterince oynar bu takımda.

Rotasyon ve maç içinde ki değişiklikler oyuncularu küstürmeden uygulansında.

Flas Flas Flas Fenerbahce sonunda bombayi patlatii

Ali Lukunku Resmen Fenerbahcede

:D

bu arada yabancı limiti aştı heralde nonda'nın gideceğini düşünmüyorum avrupada Jo yok çünkü.

Kewell eğer atsaydı 2-3 gol fener maçlarında belki o zaman fenerliler Kewell' ı hiç sevmezlerdi. Ama nedendir Kewell her fener maçı kayıp olduğu için fenerlilerin en sevdiği adamın kewell olması normal.

2zodi5t.jpg

Rotasyon ve maç içinde ki değişiklikler oyuncularu küstürmeden uygulansında.

Onu taraftar değil teknik heyet düşünür, taraftar olduğumuzu unutanlar var hala, herkes menajer olmuş burdan oyun firmalarını eleştiriyorum koymayın herkesin önüne bu oyunları sıyrılamayan insanlar var.

Leo Franco'yla nazik bir şekilde kardeşim biz seni aldık tamam.. ama bizim beklediğimiz performansı gösteremedin.Haydi koçum güle güle nazikçe anlaşalım biz paranı verelim sen paranı al git. Yemin ediyorum Aykut'da Ufuk'da hatta Orçun'da Leo Franco'dan daha iyiydi.Alındı bir kere ama. Türkiyede Türk kalecilere güvenilmiyor tercih edilmiyor.Özellikle'de Galatasaray'da ben şuana kadar uzun yıllar kaleyi koruyan türk kaleci hatırlamıyorum 17 yaşındayım ve kesinlikle görmedim. Ufuk Ceylan türkiyenin geleceğinin en iyi kalecileri arasında Sinan Bolat'la beraber. Bu adamı harcamamalıyız. O kadar adamı verdik bu adamın üzerinde durmalıyız.

haldun ustunel yarinda gelmiyecekmis ingilterede brazilyali bir Forvet alacakmis onunla birlikte gelecekmiss haldun baba

Kewell eğer atsaydı 2-3 gol fener maçlarında belki o zaman fenerliler Kewell' ı hiç sevmezlerdi. Ama nedendir Kewell her fener maçı kayıp olduğu için fenerlilerin en sevdiği adamın kewell olması normal.

Ötüp durma

spor 3 haberine göre le franco ve nonda sözleşmeleri fest edilecekmiş..son dk olarak haberi verdi........bir yabancı forvet alınacakmış.....

Leo Franco'yla nazik bir şekilde kardeşim biz seni aldık tamam.. ama bizim beklediğimiz performansı gösteremedin.Haydi koçum güle güle nazikçe anlaşalım biz paranı verelim sen paranı al git. Yemin ediyorum Aykut'da Ufuk'da hatta Orçun'da Leo Franco'dan daha iyiydi.Alındı bir kere ama. Türkiyede Türk kalecilere güvenilmiyor tercih edilmiyor.Özellikle'de Galatasaray'da ben şuana kadar uzun yıllar kaleyi koruyan türk kaleci hatırlamıyorum 17 yaşındayım ve kesinlikle görmedim. Ufuk Ceylan türkiyenin geleceğinin en iyi kalecileri arasında Sinan Bolat'la beraber. Bu adamı harcamamalıyız. O kadar adamı verdik bu adamın üzerinde durmalıyız.

Alacağı parayı hesap ettin mi burdan yazmak ile olsa herşey. Ayrıca Leo gidicek ve Ufuk geçicek diyorsunuz yani. Komik gerçekten. Gencecik adama kaleyi emanet ediyorsunuz, intihar bu.

Kewell giderse bu transfere üzülürüm..Franco veya Nonda gitmeli..

Eğer bir mod bu yazıyı okuyorsa ben bu adamdan şikayetçiyim. Eğer forumda kendi fikirlerimizi söylediğimiz zaman böyle hakarete mağruz kalacaksak forumun ne anlamı kaldı. Bu arkadaşın ceza alması için ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim.

eyyy fenerliler Poulsen geldimi simdi size ???? :asd:

Eğer bir mod bu yazıyı okuyorsa ben bu adamdan şikayetçiyim. Eğer forumda kendi fikirlerimizi söylediğimiz zaman böyle hakarete mağruz kalacaksak forumun ne anlamı kaldı. Bu arkadaşın ceza alması için ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim.

ben senin ceza alman için gereken başvuruyu yaptım git kendi çöplüğünde ÖT:d

Ben kaleye alınsın demedim sadece şans verilsin dedim.Olmazsa zaten olmaz buna karar verecek kişi Rijkaard.Zaten Leo o kadar da fazla para almıyor fm den hatırladığım kadarıyla zaten zorlukta çıkarmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt