# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Ileriyede Carlos Vela alinsa super olur ama sadece bir hayal bizimki :D

carlos-vela-photos-010.jpg

Ben gelebileceğine hiç inanmıyorum. İspanya liginde bi takıma kiraya gider.

Bu arada en buyuk rakibimiz espanyol nakamura ile 2 yillik kontrat ile anlasmak uzereymis yilda 1.2 milyon avro alacak ama turkiyeye gelse bu rakam en az 2.5 olurdu :D

Nakamura küçükken ayağını zeytin yağı sürdüğü duvara vurarak büyümüş o yüzden sol ayağı felaket güçlü!

Adam çalışmış uğraşmış o zaman acılara katlanmış ve meyvelerini toplamış sonunda:D

Atak oyuncusu için genç olabilir ama,defansta çok genç oyuncu istemem...

Aynen sana katılıyorum çünki defans oyuncusu olmak biraz daha tecrübe isteyen bir iş ama atak oyuncuları için bunun fazla bir önemi kalmıyo yırtıcı savaşan gol atmak isteyen oyuncu olursa genç olması daha iyi olur.

Dos Santos mu, Özer Hurmacı mı yoksa Mehmet Topuz mu?

Ama lütfen Barcelona'da oynamış olması nedeniyle yada FM tecrübelerinizle konuşmayın. Çünkü bonservis için bu oyuncuya 8 Milyon EU çok geldi. Özer 5 milyon'a, Mehmet'de 7 ye bitebiliyoken Dos Santos'a 8 bence çok. Çünkü her 3 futbolcunun da sağ açık olarak oynayabildiğini düşünürsek bence özellikle Mehmet diğer ikisinden bir adım ön plana çıkıyor. Fizik gücüyle ve oyunun her yönünü oynayabilmesiyle ve takımı taşıyacak, sorumluluk alabilecek yapısıyla hatta çok yönlülüğü ve bir çok mevkide oynayabilmesiyle Türk olması da düşünülürse ben onu tercih ederdim gibi. Başka sebeplerle Dos Santos veya Özer'i tercih edecek arkadaşlar bu sebepler belirtirse çok sevinirim. Yoksa Dos Santos manyak topçu, tabiki de o falan gibi cevaplar kimseyi doyurmayacaktır. Forumun bu konudaki görüşü ne merak ettim...

Banada Sen saçmalıyomuşsun gibi geldi..:rolleyes:

Ş......z medya Rijkaard'ın imza törenini bile bu kadar göstermedi...

Banada Sen saçmalıyomuşsun gibi geldi..:rolleyes:
Gibi mi?Resmen saçmalamış..Dos santos Birkaç sene sonra dünyanın en iyi oyuncularından biri olma potansiyeline sahip bir oyuncu..Bu oyuncuyu mehmet ve özer ile nasıl karşılaştırabilirsinizki üstelik daha 20 yaşınada bir ay önce girmiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt