# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Dos Santos iLe ceceres gelirse var ya harika ötesi olurrrr

Beyler begenmediginiz bilica bu sezonun en iyi defans oyuncusu. Siz kendinizi avutuyorsunuz galiba

MALdonado - a.bilgin-josiko-u.boral-anelka-kezman-emve-guiza vb. hepsi birer birer sönmüşş TOPuz mu başarılı olcakk puaha :D:D

Hem Azize başkan soruyorum dünya yıldızları diye getirdiklerinn bunlar mı ?

Sivasın Starı bilica gayseri starı TOPuz alman 2.liginden köln hocası daum puahhah :D:D

Azımla gülmek istemiyorumm :D:D:D:D

Dur bakalım daha yeni başladı transfer sezonu. Biz patlatacağız derken onlar patlatmasın da bombaları....

bence bugun acıklanmaz dıye dusunuyorum ama yıneden beklıyorum

:D

Ya ben fazla bise beklemiyorum bizimkilerden. Kadromuz zaten güzel. Kanatlarimiz forvetlerimiz harika. Sadece su lincoln belasindan kurtulmak istiyorum. Eksik yerlerede kaliteli isim alinmasini istiyorum.

Bombalar patlamaya yakim M.Topuz ruzgarinin bitmesini bekledik bence...

Hazirlikli olun..

Bencede bu gunlerde bi transfer aciklanir malum gozleri uzerimize cekmek gerek her transfer donemi oldugu gibi. Bunlar onemsiz olarak gozukebilir ama aslinda onemlidir ...

Gio'nun bize geleceği falan yok. Tottenham'lıların böyle birşeyden haberi dahi yok, İngiltere'de bu konuyla ilgili en ufak bir gündem yok. Üstünel görüşüyor olabilir, gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama, bana basının sallaması gibi geliyor, muhtemelen Rijkaard'ın tüm eski öğrencilerini bize bağlıyıcaklar.. :)

Ya ben fazla bise beklemiyorum bizimkilerden. Kadromuz zaten güzel. Kanatlarimiz forvetlerimiz harika. Sadece su lincoln belasindan kurtulmak istiyorum. Eksik yerlerede kaliteli isim alinmasini istiyorum.

Sag kanat berbat, forvet berbat bi tek Baros var. Stoper lazim sag bek lazim sol bek lazim (2 yonlu, Rijkaard'in sisteminde hucum cok onemlidir beklerde) orta saha'ya 2 yonlu bir oyuncu lazim, kaleci lazim ama bitti bile galiba (Leo malesef)

Yani nerden baksan saglam en az 5,6 transfer lazim fakat bence max 4 transfer yapilir...

Gio'nun bize geleceği falan yok. Tottenham'lıların böyle birşeyden haberi dahi yok, İngiltere'de bu konuyla ilgili en ufak bir gündem yok. Üstünel görüşüyor olabilir, gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama, bana basının sallaması gibi geliyor, muhtemelen Rijkaard'ın tüm eski öğrencilerini bize bağlıyıcaklar.. :)

Dikkatini cekerim, Tottenham'in forumunda bu transferi konusuluyorlar, ayrica THE TIMES nerenin kaynagi? Afirka mi ? ...

Dikkatini cekerim, Tottenham'in forumunda bu transferi konusuluyorlar, ayrica THE TIMES nerenin kaynagi? Afirka mi ? ...

İngiltere basını neredeyse bütün gazetelerinde dos santosun gs ile anlaşmak üzere olduğunu yazıyorr...bence dos santos bize gelicekse Rijkaard sayesinde gelecekk

Sag kanat berbat, forvet berbat bi tek Baros var. Stoper lazim sag bek lazim sol bek lazim (2 yonlu, Rijkaard'in sisteminde hucum cok onemlidir beklerde) orta saha'ya 2 yonlu bir oyuncu lazim, kaleci lazim ama bitti bile galiba (Leo malesef)

Yani nerden baksan saglam en az 5,6 transfer lazim fakat bence max 4 transfer yapilir...

Ugur iyilesti ya canim kardesim. Sag beke ihtiyac yok bence. Sol bekimiz Hakan balta oda yeterli. Iyi bir Stoper lazim, kaleci lazim.

Sag kanat nasil kötü ya? Arda ile Kewell kanatlari iyi kullaniyolar.

Gio nun gelmesi harika olacak. Aslinda ilk baslarda pek taraftari degildim alinmasinin ama dünki arkadasin dizdigi kadro cok hosuma gitti. Illaki alinmasi gereken bir isim bence.

dossantos.png

ekşi sözlükten birisi bunu hazırlamış ne hoş duruyo :)

heyecan oldu birden

Tottenham'ın forumunda bu transferi konuşmuyorlar. Türk'ün teki gibip "Dos Santos Galatasaray'a mı" diye başlık açmış, onlarda cevap vermişler.. Böyle bir gündem falan yok. Times'ın bununla ilgili haberide, Türk medyasını kaynak göstermesi... İşleri karıştıran biziz yani.. Olan birşey yok henüz. Onların dünyadan haberi yok... %90 böyle birşey dahi yok.. Bilemiyorum henüz.

bencede abartmıyalım bu kadar sonra uzulmeyelım :D ama ınsallah co gıbı olur o co baslıgıda alıdı basını gıdıyordu suprız oldu rıjkaard geldı kımsede uzulmedı :D sanyos olayıda ona benzer:D

Tottenham'ın forumunda bu transferi konuşmuyorlar. Türk'ün teki gibip "Dos Santos Galatasaray'a mı" diye başlık açmış, onlarda cevap vermişler.. Böyle bir gündem falan yok. Times'ın bununla ilgili haberide, Türk medyasını kaynak göstermesi... İşleri karıştıran biziz yani.. Olan birşey yok henüz. Onların dünyadan haberi yok... %90 böyle birşey dahi yok.. Bilemiyorum henüz.

Renktasim, BIZIM TURK basini The Times'i kaynak gosteriyor, tersi degil ...

Herhangi bir yalan haber ciktiginda bizde forumda tartisiyoruz bunu...

Iste Arda Liverpool´a mi? Servet Marsilya´ya mi?

Dogrulugu tartisilir..Forumlar kaynak olmaz...

Az kaldi iste..Bugün yarin biseyler belli olur herhalde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt