Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bombalar patlamaya yakim M.Topuz ruzgarinin bitmesini bekledik bence...
Hazirlikli olun..
MALdonado - a.bilgin-josiko-u.boral-anelka-kezman-emve-guiza vb. hepsi birer birer sönmüşş TOPuz mu başarılı olcakk puaha![]()
Hem Azize başkan soruyorum dünya yıldızları diye getirdiklerinn bunlar mı ?
Sivasın Starı bilica gayseri starı TOPuz alman 2.liginden köln hocası daum puahhah
Azımla gülmek istemiyorumm![]()
Bombalar patlamaya yakim M.Topuz ruzgarinin bitmesini bekledik bence...
Hazirlikli olun..
Ya ben fazla bise beklemiyorum bizimkilerden. Kadromuz zaten güzel. Kanatlarimiz forvetlerimiz harika. Sadece su lincoln belasindan kurtulmak istiyorum. Eksik yerlerede kaliteli isim alinmasini istiyorum.
Gio'nun bize geleceği falan yok. Tottenham'lıların böyle birşeyden haberi dahi yok, İngiltere'de bu konuyla ilgili en ufak bir gündem yok. Üstünel görüşüyor olabilir, gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama, bana basının sallaması gibi geliyor, muhtemelen Rijkaard'ın tüm eski öğrencilerini bize bağlıyıcaklar..![]()
Dikkatini cekerim, Tottenham'in forumunda bu transferi konusuluyorlar, ayrica THE TIMES nerenin kaynagi? Afirka mi ? ...
Dikkatini cekerim, Tottenham'in forumunda bu transferi konusuluyorlar, ayrica THE TIMES nerenin kaynagi? Afirka mi ? ...
Sag kanat berbat, forvet berbat bi tek Baros var. Stoper lazim sag bek lazim sol bek lazim (2 yonlu, Rijkaard'in sisteminde hucum cok onemlidir beklerde) orta saha'ya 2 yonlu bir oyuncu lazim, kaleci lazim ama bitti bile galiba (Leo malesef)
Yani nerden baksan saglam en az 5,6 transfer lazim fakat bence max 4 transfer yapilir...
![]()
ekşi sözlükten birisi bunu hazırlamış ne hoş duruyo
heyecan oldu birden
Tottenham'ın forumunda bu transferi konuşmuyorlar. Türk'ün teki gibip "Dos Santos Galatasaray'a mı" diye başlık açmış, onlarda cevap vermişler.. Böyle bir gündem falan yok. Times'ın bununla ilgili haberide, Türk medyasını kaynak göstermesi... İşleri karıştıran biziz yani.. Olan birşey yok henüz. Onların dünyadan haberi yok... %90 böyle birşey dahi yok.. Bilemiyorum henüz.