# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

22 hazirana kadar bitirsinler transferleri yeter

HULK 40 MİLYON AVRO!..

Premier League'in iki önemli takımı Manchester City ve Arsenal, Brezilyalı bir yıldız için karşı karşıya geldi.

İtalyan basınında yer alan bir habere göre Porto'da forma giyen ve gerçek adı Givanildo Vieira de Souza olan Hulk için Manchester City ve Arsenal, Portekiz kulübüne teklifte bulundu.

Fakat Porto yöneticileri teklifleri beğenmeyerek oyuncularını satmaya yanaşmadılar.

Bu tekliflerden sonra bir açıklama yapan Porto yönetimi, Hulk'u isteyecek olan takımın pazarlığa 40 milyon avrodan başlaması gerektiğini bildirdi.

MARATON.COM.TR

Hulk süper adam değer bence o para.

Real Madrid sayesinde herkes cosmus....40 Milyonluk adam degil bu Hulk...

Yuh yani...

Eeeee nerde transferlerimiz ya?

Hakkatten Gio hakkinda hickimse hicbirsey yazmiyo daha.

Bu sizce iyimi yoksa kötümü:D

Ingileterede Chelsea ,almanyada bayern,Ispanyada Real,Turkiyede Fenerin yuzunden oyuncularin degeri 5 e katlandi nerdeyse

Bu sene taraftar kanser olmazsa artık hiç olmaz dersem yanlış olur.Özellikle sezonu erken açacağımız gerçeğiyle , bir kaç gün içinde bir kaç transfer açıklanır stres yapmayın. Ya eski usul Ağustos'ta açsaydık sezonu herhalde baya taraftar telef olurdu...

Bu sene taraftar kanser olmazsa artık hiç olmaz dersem yanlış olur.Özellikle sezonu erken açacağımız gerçeğiyle , bir kaç gün içinde bir kaç transfer açıklanır stres yapmayın. Ya eski usul Ağustos'ta açsaydık sezonu herhalde baya taraftar telef olurdu...

Ben o zaman daha rahat olurudm sezonun acilmasina daha var deyip transfer beklemezdim.Simdi harbi kanser oluyor insan sure kistili haftaya sezon acilacak taraftar hakli olarak en azindan 2 tane oyuncu bekliyor.Insallah cumaya kadar 1 yabanci transferi aciklanir.

Telef olmayı bırak direk tımarhane :D:D.Co'daki durumumu sen biliyorsun renkdaş ;):).Agustos'a kalsa ben kesin komalık olurum ;):):):D:D:D.

bence yönetim dos santosu getirecek gibi bi his var içimde

Bugün yine mi tik yok? Yine bosuna mi bekliyoruz bugün?

Ya 6 aydir transferler icin calisiyoruz diyen yönetim Mustafa Sarp´i mi halledebilmis sadece bu kadar zamanda?Garip bir durum yani...

Aynısını bende düşünüyorum :):).Ama bekliyeceğiz elden baska birşey gelmiyor :):).

konuyla alakalı degıl ama bir spor programın topuzla ilgili olarak topuz gol attıgın stad anons olrak mehmeeeeeetttttt diyecek stadın hepsi tooooopppp-uzzzzzz

konuyla alakalı degıl ama bir spor programın topuzla ilgili olarak topuz gol attıgın stad anons olrak mehmeeeeeetttttt diyecek stadın hepsi tooooopppp-uzzzzzz

Hayır.:) Tam tersi olacak. Anons olarak Topuz denecek, bütün stad Mehmet diyecek. Bizde de öyle değil mi?:)

Linderoth-carrusca-lincoln-baros-kewell-nonda+kaleye yabancı gelirse tek yabancı hakkımız kalıyor, ve hiç bir yerde yabancılar hakkında gidecek diye bir bilgi yok, hatta linderoth ve lincoln kalacağız diyorlar nondayı da rijkaard bırakmayacak diye bir haber duymuştum.Böylece tek hakkımız kalıyor 22 hazirana kadar bir transfer bekliyorum ama diğer transferler kamptan sonra rijkaardın raporuna göre şekillenir hatta uefa maçlarından sonra transfer bekliyorum ben.

Linderoth-carrusca-lincoln-baros-kewell-nonda+kaleye yabancı gelirse tek yabancı hakkımız kalıyor, ve hiç bir yerde yabancılar hakkında gidecek diye bir bilgi yok, hatta linderoth ve lincoln kalacağız diyorlar nondayı da rijkaard bırakmayacak diye bir haber duymuştum.Böylece tek hakkımız kalıyor 22 hazirana kadar bir transfer bekliyorum ama diğer transferler kamptan sonra rijkaardın raporuna göre şekillenir hatta uefa maçlarından sonra transfer bekliyorum ben.

Dogru söylüyorsun ama öyle olacagini sanmiyorum..

Carrusca kesin gidecek.Lincoln´de yollanacak.Buna eminim.

Linderoth´un da sansi düsük.o yüzden 3-4 yabanci transfer yapariz gibime geliyor.Stoper Allahin emri zaten..Eee forvet / kanat da araniyor.

Orta saha da konusuluyordu...Plani yapmislardir ama hareket yok

lincoln ne yapar eder kalır yine başımıza istanbulda tatiline devam eder bence,transferde ilk beklediğim mevkii defans,bence ilk önce sağlam bir defans alacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt