Fatih Çimen
Parçalı Üye
- 5 Haziran 2009
- 2.250
- 0
- 1.306
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez
22 hazirana kadar bitirsinler transferleri yeter
22 hazirana kadar bitirsinler transferleri yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HULK 40 MİLYON AVRO!..
Premier League'in iki önemli takımı Manchester City ve Arsenal, Brezilyalı bir yıldız için karşı karşıya geldi.
İtalyan basınında yer alan bir habere göre Porto'da forma giyen ve gerçek adı Givanildo Vieira de Souza olan Hulk için Manchester City ve Arsenal, Portekiz kulübüne teklifte bulundu.
Fakat Porto yöneticileri teklifleri beğenmeyerek oyuncularını satmaya yanaşmadılar.
Bu tekliflerden sonra bir açıklama yapan Porto yönetimi, Hulk'u isteyecek olan takımın pazarlığa 40 milyon avrodan başlaması gerektiğini bildirdi.
MARATON.COM.TR
Bu sene taraftar kanser olmazsa artık hiç olmaz dersem yanlış olur.Özellikle sezonu erken açacağımız gerçeğiyle , bir kaç gün içinde bir kaç transfer açıklanır stres yapmayın. Ya eski usul Ağustos'ta açsaydık sezonu herhalde baya taraftar telef olurdu...
Bu sene taraftar kanser olmazsa artık hiç olmaz dersem yanlış olur.Özellikle sezonu erken açacağımız gerçeğiyle , bir kaç gün içinde bir kaç transfer açıklanır stres yapmayın. Ya eski usul Ağustos'ta açsaydık sezonu herhalde baya taraftar telef olurdu...
Bugün yine mi tik yok? Yine bosuna mi bekliyoruz bugün?
Ya 6 aydir transferler icin calisiyoruz diyen yönetim Mustafa Sarp´i mi halledebilmis sadece bu kadar zamanda?Garip bir durum yani...
konuyla alakalı degıl ama bir spor programın topuzla ilgili olarak topuz gol attıgın stad anons olrak mehmeeeeeetttttt diyecek stadın hepsi tooooopppp-uzzzzzz
Hayır.Tam tersi olacak. Anons olarak Topuz denecek, bütün stad Mehmet diyecek. Bizde de öyle değil mi?
![]()
Linderoth-carrusca-lincoln-baros-kewell-nonda+kaleye yabancı gelirse tek yabancı hakkımız kalıyor, ve hiç bir yerde yabancılar hakkında gidecek diye bir bilgi yok, hatta linderoth ve lincoln kalacağız diyorlar nondayı da rijkaard bırakmayacak diye bir haber duymuştum.Böylece tek hakkımız kalıyor 22 hazirana kadar bir transfer bekliyorum ama diğer transferler kamptan sonra rijkaardın raporuna göre şekillenir hatta uefa maçlarından sonra transfer bekliyorum ben.