# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Jo + Giovani

Emir,

Asıl hedef Şampiyonlar Ligi işte be adamım,anlayın.UEFA Avrupa Ligi'nde gideceğimiz yere kadar gideriz ama bu ligi muhakkak almamız lazım mesajı veriliyor.20 milyon şampiyonluktan,10 milyon ŞL'ye ayakbastı parası,daha ilerlersen 10 milyon € daha gelir ordan,Fenerbahçe ön elemeyi geçemezse onun parasını da sen alıyorsun falan filan derken kadrodaki yıldızların parası çıktı.E stad gelirleri de var.

Ne UEFA'ymış be. :D

O da doğru be reis... Avrupa kupası heyecanına kapılıp duruyoruz işte.. Mazur gör... :o Umarım bu Jo yeterince iyidir...

Cevap: Giovani Dos Santos + Jo | Kadir Çetinçalı haberi

ikisi birden gelirse kewell yada arda sene sonu yolcu demek :)

ah ah:rolleyes:

antep maçında keita+kewell yok diye duydum.nondada fesh edilirse barosda yok yeni transferler yetişirmiki acaba yoksa gol atmakta çok sıkıntı çekeriz ve puan kaybıda olası.

ya şimdi kimdeki dos santos çakma orayı anlayamadım.fenerdekinin performansına bakınca baskın gibi duruyor ama.:rolleyes::D

buda antudan bir yorum..

Eger yazdiklari gibi yanina birde Dos Santos gelirse‚ oturur aglarim vallahi.

Ama inanamiyorum böyle birseyin olacagina. O yüzden balondur diyorum.

galatasaray tv de floryada sabah programını sunan kişi transferin gerçekleşitiği haberini gazeteden okuyarak duyurdu.....daha önce gazeteler okunurken gerçekleşmeyen transferleri kesinlikle okunmuyordu..

Daha Linde'yi gönderemedik bide Gio'mu gelecek ? :o

İkisinden biri gelsin, ikisi birlikte gereksiz olur. Onun yerine orta saha alınmalı.

galatasaray tv de floryada sabah programını sunan kişi transferin gerçekleşitiği haberini gazeteden okuyarak duyurdu.....daha önce gazeteler okunurken gerçekleşmeyen transferleri kesinlikle okunmuyordu..

Bu transferlerin mi yoksa sadece JO isminin gerçekleştiğini mi okudu ?

2 si birden gelirse bende oturup ağlarım ama seviçten :ciftetelli:

jo nun transferinin gerçekleştiğini okudu ve anlamlı şekilde güldü.

UEFA kupasının prestijiyle şampiyonlar liginin prestiji arasındaki fark, Türkiye liginin prestijiyle Türkiye kupasının prestiji arasındaki fark gibidir. Siz Türkiye kupasını kazanmak için Galatasaray'a transfer yapar mısınız?

Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

Leo gider seneye..

Rijkaard sever yerli kalecileri. Bakınız barca ve sepet kaleci Valdes :)

Rijkaard'ı bilmem ancak ben yabancı hakkımızdan birinin kaleye harcanmasına karşıyım.

Eğer Taffarel, Mondragon gibi üst düzey, tek başına maç kurtaracak kaleciler olacaksa olsun ancak Sanctis, Leo gibi vasatın biraz üzeri kalecilere gerek yok.

Bakın kötü demiyorum ancak Ufuk da olsa kalede fazla birşey farketmezdi. Leo daha iyidir belki ancak arada yabancı hakkımızı harcadığımıza değecek kadar büyük bir fark yok.

Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

şu an yine tekrarladı galatasaray tv deki floryada sabah programının sunucusu...2. defa okudu. takip ettiğim program.. kesinleşmemiş ve resmi sitede duyurulmamış hiç bir transferi okumuyordu.. ama 15 dakika içinde 2. defa tekrarladı..

Arkadaşlar bu haberi kadir çetinçalı yapmadı

haberi ilk turkspor.net yaptı

lütfen renktaşlar emeğe saygı gösterelim

Dos santos iyi de onun yerine bir ön liberoyu tercih ederdim. Emana, Gago filan fena olmazdı hani.

Bu gazeteleri anlamış değilim biri transferin bitiğini söylerken diğeri hala konuşma aşamasında olduklarından bahsediyor.Şimdi de Giovani dos Santos haberi çıktı hangi gazeteye hangi siteye güveneceğimizi şaşırdık.:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt