# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

Rezil olmayız merak etme. Kewell , Baros bunlar gelince birsürü soru işareti vardı insanların kafasında ama çıkıp aslanlar gibi oynadılar. Jo'da öyle olur merak etme.

Zaten bu tür futbolcuların oynaması için biraz koltuklarının kabartılması,sevgi gösterisinde bulunulması lazım.Yani sevgi olmadan oynayamıyorlar ki Galatasaray taraftarı her türlü oyuncuyu bağrına basan bir taraftar.Onun için Jo sıkıntı çekmeyecektir bize de sıkıntı yaşatmayacaktır.Takır takır oynar gollerini de atar bence.

unuttum yazmayı

DOS SANTOSUN kiralık bedeli 600bin avro satın alma opsiyonu 5.5 milyon sterlin

JO 800bin avro satın alma opsiyonu 8.2 milyon sterlin

ama bu kadar parayı verebilirmiyiz bilmiyorum satın almak için

CL'ye katılan herhangi bir takımın sadece havuz geliri 8 milyon euro civarında, grupları da eklersen 20'ye varır bu rakam. CL'ye kalırsak rahat gerisi.

Sen daha dedigimi anlamiyorsun orta diyorum orta saha........ Arda oyuncu eksikligi olmadigi surece artik orta sahada oynar...

Asıl beni anlamadın ve buralara geldik.

Gio`nun ileri üçlünün ortasında oynayacağını iddaa edenler var.

Keita - Gio - Arda

Gio oynabilir mi orada?

su aslantepe bir bitse varya bakin o ozaman ne yildizlar aliyoz soyle eziklerin sitesine bakiyomda cildiriyolar rezmen bende burda sevkden 4 köse oluyom onlar cildirdikca hahahahaha birse superfb sayfasinda yeni alacak oyuncular var 1.60 boyunda hahahah kendi kendini rezil ediyo bu ezikler haha:D:D:D:D:D

Santos gelip Nonda giderse çok afederseniz ben mi çıkıcam forvette ? Kewell'da yok zaten.

Lig'de Jo. Avrupada Arda/Keita/Giovani. Kaldı ki bu form ile zaten Nonda pek yararlı olmayacaktır AL maçlarında.

Antrparantez ; Youtube'ta Giovani hakkındaki videoları incelersen bir forvet oyuncusunda olması gereken çoğu özelliğin olduğunu göreceksin.

bu takımı en keyifli izlemeyi hakeden bence haldun üstünel. adam günlerce evinden ailesinden uzak transfer peşinde...

CL'ye Allahın izniyle kalırız inş.

Bu adamla kesin anlaşıldı. Yarın ya da Pazar gelir.

Gio ortada kesin oynar, barça'da orda oynadi bi kac maç

Nerdesin be Santos um gözümüz yollarda kaldı :(

giovanni.jpg

Sampiyon direkt katiliyor CL'ye yani sampiyonluk bence bu sene en onemli hedef.

santos alinacak bence kewellin de sakatlagi uzamis zaten nonda gonderilip santos alinir

Yalnız Frank olmasa bu transferler zor olurdu gibi. Elano'dan tutun çoğu yeni transferler hep Frank Rijkaard ile ilgili süper şeyler söylüyorlar. Hatta Neill 31 yaşında olmasına rağmen, o kadar EPL tecrübesine rağmen hala "Rijkaard ile çalışmak için sabırsızlanıyorum, hala ondan öğreneceğim çok şey olduğunu biliyorum" diyebiliyorsa o zaman yönetime Rijkaard'ı getirdikleri için ve Rijkaard'a da helal olsun demek gerekir...

barçada açık oynuyordu.bence kewell yollanabilir.daha sözleşmede yenilenmedi.yaşıda 31 32 oldu.bu transferler sene sonunda çok büyük revizyon olacağının habercisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt