# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Şimdi bu dos santos Caner i veya Keita yı kesebilir mi??

Cevap:Hayır

Forvet arkası Arda yı kesebilir mi?

Cevap :Hayır

ozaman napıcaz bu adamı???

kadro genisligi acisindan iyi bir transfer olur ama bundan daha onemlisi uzun vaadeli bir oyuncu, Harry kim bilir en fazla bir bilemedin iki sezon daha goturur bu tempoda ama yaslandikca temposunun dusmesi gayet normal,

Gelecek adina cok onemli bir transfer olur!

Beyler bayanlar anlamıosunuz galiba bu transfer günlük transfer degil kapiş

Ayrıca bu takımın suanda avrupa macında oynatıcak forvet özellikli oyuncusu yok

Varmı türkiyeye 20-21 yasında gelen gecmişinde barca+premier lig yazan milli takım oyuncusu?

Bu adam bu ligin anasını aglatır sonrada kasanı doldurur

robinhoyu getir o bile kesemez ardayi

arda bu takimin kaptanidir ve her mac oynar

o kadar!!!!

Leo Franco

Sabri, Neill, Servet, Hakan

Elano,Mustafa, Arda

Keita, Jo, Dos Santos

Dos Santos gelince çok değil, sadece 1.5 sene önceki haline dönsün, yani Rijkaard'ın Messi kadar çok maçta oynattığı haline. O zaman ne Arda ne Caner kalır bence.

Ayrıca Atletico maçları için ve Jo'nun çıkmak zorunda kaldığı durumlarda forvet de oynayabilir.

Bence Rijkaard'ın istemesinin nedeni Elano'yu geride Arda'yı ise ortada oynatma düşüncesi. Kewell da sakat olduğu için tek alternatif Caner kalıyor solda.

robinhoyu getir o bile kesemez ardayi

arda bu takimin kaptanidir ve her mac oynar

o kadar!!!!

bir takımda sahaya çıkacak 11 tane forma vardır.o 11 forma için takımda kaç oyuncu varsa hepsi terlerinin son damlasına kadar savaşmak zorundadır.Arda bu takımın kaptanı olabilir(kararın doğruluğu da tartışılır) ama bu takımda Arda'dan iyi performans gösteren oyuncular varsa formayı onlar alır.Bu her oyuncu için böyledir,eğer biz bir dünya takımı isek kesinlikle de böyle olmalıdır.

Bu arada Sabri'nin sakatlığı ne alemde?

bir takımda sahaya çıkacak 11 tane forma vardır.o 11 forma için takımda kaç oyuncu varsa hepsi terlerinin son damlasına kadar savaşmak zorundadır.Arda bu takımın kaptanı olabilir(kararın doğruluğu da tartışılır) ama bu takımda Arda'dan iyi performans gösteren oyuncular varsa formayı onlar alır.Bu her oyuncu için böyledir,eğer biz bir dünya takımı isek kesinlikle de böyle olmalıdır.

iste aynen dediklerinin yüzünden arda her mac oynar

terinin son damlasina kadar mücadele eder bu takim icin kimsenin süphesi olmasin

arada kötü oynasa bile en azindan mücadele eder

bügün bazilari ardayi begemedi ama adam yinede asisst yapti

Arda çalışmazsa kesik yer ben onu bilirim

Caner bu şekilde oynadığı sürece Dos Santos fln kesemez imkanı yok.

Keita yı zaten kesemezler.

Ardadan bahsetmiyorum bile.

Santraforda olmaz o adamdan peki ne diye alıyoruz onu anlamadım.

Beyler bayanlar anlamıosunuz galiba bu transfer günlük transfer degil kapiş

Ayrıca bu takımın suanda avrupa macında oynatıcak forvet özellikli oyuncusu yok

Varmı türkiyeye 20-21 yasında gelen gecmişinde barca+premier lig yazan milli takım oyuncusu?

Bu adam bu ligin anasını aglatır sonrada kasanı doldurur

Günlük transfer olmayacaksa anlaşılabilir ancak Meksika basınında çıkan haberelere göre kiralanacakmış ve Tottenham satın alma opsiyonunu vermek istemiyormuş.

Harry Redknapp ileride parlayabileceğini düşündüğünden dolayı temelli elden çıkarmak istemiyormuş.

Eğer Gio da Jo gibi satın alma opsiyonsuz kiralık olarak gelecekse çok da gerekli olmaz diyorum ben.

biz uğur'a alışmıştık ya..

Ben şahsen Sabri'yi çok arıyorum,Sabri-Keita ikilisinden sonra sağ kanatta Uğur-Barış'ı görmek açıkçası Ferrari'den inip Şahin'e binmek gibi oldu.Uğur ve Barış'a hakaret gibi değil de Sabri-Keita'ya övgü olarak anlayın :)

Günlük transfer olmayacaksa anlaşılabilir ancak Meksika basınında çıkan haberelere göre kiralanacakmış ve Tottenham satın alma opsiyonunu vermek istemiyormuş.

Harry Redknapp ileride parlayabileceğini düşündüğünden dolayı temelli elden çıkarmak istemiyormuş.

Eğer Gio da Jo gibi satın alma opsiyonsuz kiralık olarak gelecekse çok da gerekli olmaz diyorum ben.

Harry kendi agzından santosun benim oyun planımda yeri yok diyip kiralık vermişti ingiltere alt ligine yani hocaları santosu tutan bi hoca degil Haldun üstünelde yas tahtaya basmaz ben inanıyorumki jo transferindede opsiyon vardır bazı seyleri gizli tutuyorlardır sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt