# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Ben şahsen Sabri'yi çok arıyorum,Sabri-Keita ikilisinden sonra sağ kanatta Uğur-Barış'ı görmek açıkçası Ferrari'den inip Şahin'e binmek gibi oldu.Uğur ve Barış'a hakaret gibi değil de Sabri-Keita'ya övgü olarak anlayın :)

Keita yarin gelir :ciftetelli::ciftetelli:

yuhbe bukadar satıcılık olmaz dos santos gelsin tribüne ardayıda cagrımassınız siz türkiyenin en iyi oyuncusuna muameleye bak adamın kötü oynama hakkı yokmu

Harry kendi agzından santosun benim oyun planımda yeri yok diyip kiralık vermişti ingiltere alt ligine yani hocaları santosu tutan bi hoca degil Haldun üstünelde yas tahtaya basmaz ben inanıyorumki jo transferindede opsiyon vardır bazı seyleri gizli tutuyorlardır sadece

Evet bence de bu opsiyon olayında var birşeyler. İmza töreninde sorulan soru çok da net değildi bence.

Ayrıca Murat Yalçındağ orada "Şimdilik yok birşey ancak sezon sonuna doğru gidşata göre hareket edeceğiz." de demişti.

Redknapp'in daha önceki açıklamalarını bilmiyorum, direkt olarak da okumadım zaten, Meksika basınında çıkan haberde göre konuşuyorum sadece.

Ancak ben ne kadar gözden çıkarmış da olsam Dünya Kupası öncesi bırakmak istemezdim.

Bu adam ne olursa olsun sakat olmadığı sürece orada banko 11 oynayacak yine ve değerini orada artırması çok olası.

Evet bence de bu opsiyon olayında var birşeyler. İmza töreninde sorulan soru çok da net değildi bence.

Ayrıca Murat Yalçındağ orada "Şimdilik yok birşey ancak sezon sonuna doğru gidşata göre hareket edeceğiz." de demişti.

Redknapp'in daha önceki açıklamalarını bilmiyorum, direkt olarak da okumadım zaten, Meksika basınında çıkan haberde göre konuşuyorum sadece.

Ancak ben de ne kadar gözden çıkarmış da olsam Dünya Kupası öncesi bırakmak istemezdim.

Bu adam ne olursa olsun sakat olmadığı sürece orada banko 11 oynayacak yine ve değerini orada artırması çok olası.

Bu dedigim acıklamasını kiralık verdigi zaman yaptı ama yine bakıyoruzki forma sansı vermiyor satıcam dedigi pavluyu bile son macta oynatan adam deger patlaması yapabilir dedigi oyuncuyu neden oynatmasın?

Son 2 cümlene katılıyorum o yuzden opsiyon 6-7 mn € olmazda 8-9 tas catlasın 10 mn € olur

hangi takımlısın payidar

Caneri-Keitayı-Ardayı kesemez demişssin ama bunların biri sakatlansa ne olacak ? İlla bu isimleri kesecek transfer mi yapılmalı ?

Keitada geliyor 2 gün içinde,dün akşam mükemmel bir gol attı,haberi konu olarak açıcaktım nereye açacağımı bilemedim.

Caneri-Keitayı-Ardayı kesemez demişssin ama bunların biri sakatlansa ne olacak ? İlla bu isimleri kesecek transfer mi yapılmalı ?

sence caner-keita-arda sakatlancak diye elimizdeki son santrafor(avrupada) nonda yı gönderip dos santos'u almak ne kadar mantıklı ? Aranan Transfer Konusu açtım oraya da yorumlarınızı beklerimmm.

sence caner-keita-arda sakatlancak diye elimizdeki son santrafor(avrupada) nonda yı gönderip dos santos'u almak ne kadar mantıklı ? Aranan Transfer Konusu açtım oraya da yorumlarınızı beklerimmm.

Sen bugünkü Nondayı izlemedin galiba Gio ondan iyi katkı sağlar bence ofansif yönünden

Santos işi ne alemde varmı yeni birşeyler?

santos geleceksen gel artık yeter amma naz yaptın :D

Santos'un önü açıldı

Jo için Linderoth'u gönderen G.Saray, Meksikalı yıldızın önünü de açtı. Sarı-kırmızılı yönetim sözleşmesinin feshi konusunda Nonda'yla anlaştı..

Ara transferin en hızlı kulübü G.Saray, kadrosuna bir yıldız daha katmak için yeniden gün saymaya başladı. Lucas Neill’in ardından Jo Alves ile sözleşme imzalayabilmek için Tobias Linderoth’un sözleşmesini fesheden sarı-kırmızılı yönetim, yeni yabancı için Shabani Nonda ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağladı. Kongolu yıldızın menajeri ve kendisiyle 3 gündür yapılan görüşmeler neticesinde Nonda’nın yapılan teklifi kabul ettiği ve 1-2 gün içinde resmi işlemlerin tamamlanarak, yapılacak yeni transferin önünün açılacağı bildirildi. Bu gelişme üzerine 1 aydır İngiltere’de transfer çalışmalarını yürüten Haldun Üstünel, Tottenham’ın Meksikalı yıldızı Giovani Dos Santos için girişimlerini hızlandırdı.

OPSİYON PROBLEMİ

Tottenham Kulübü’nün yöneticileriyle pazarlığa oturan Haldun Üstünel, Dos Santos’u sezon sonuna kadar kiralama bedeli olarak 800 bin euro önerdi. Sezon bitiminde Meksikalı futbolcunun satın alma opsiyonunun da kendilerine verilmesini isteyen Üstünel, opsiyon maddesi konusunda henüz bir anlaşma sağlayamadı. İngiliz yöneticilerin 800 bin euroluk teklife “Evet” dediği, ancak Dos Santos’un satışına izin verme konusunda tereddüt yaşadıkları, bu yüzden henüz net bir karar veremedikleri öğrenildi. Tottenham’la 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Giovani Dos Santos’un, en kötü ihtimalle tıpkı Jo’da olduğu gibi, 1-2 gün içinde sezon sonuna kadar sarı-kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.

Ercan YILDIZ

15_gazetebaslik.gif

gelmesin bu adam caner solda zaten form tuttu bu adam tam forvette değil sol kanatta boşuna kontenjan kaplıcak.jo yerıne avrupadada oynıcak forvet alınsaydı sımdı dos santosun yerınede orta saha arıyo olcaktık

Bu sene dünya kupası var yazın.

Yaz aylarında transferler çok zor. Bu sebeple alınması planlanan adamları devre arası opsiyonlu falan kiralamak mükemmel olur. Bordeux Juve'den Gourcuff'u opsiyonlu kiralayıp ne müthiş bi hamle yaptı geçen sene herkes biliyor.

Dos Santos'u Rijkaard çok istiyordur tahminen. Bugüne kadar ona çok güvenen bir adam oldu Rijkaard. Sene sonunda almak bence mümkün olmaz çünkü dünya kupasında tahminim Dos Santos yeniden patlayacak..

Böyle olunca bu şekilde transferler çok ama çok mantıklı. İlla bu seneyi düşünmeyeceksin. Günükurtarma devri bitmiştir Galatsaray'da..

Seneye Arda %90 yolcuyken Dos Santos'u almak kadroya güzel olur.. Şık olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt