# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

bide şu var avrupa avrupa deniyor boşverin avrupada forvetsiz kalalım zaten atleticoyu geçemezsek avrupa biter.....

Gelirse Avrupa'da oynucak mı Gio ?

tmm bundan sonra santraforsuz oynayalım diyen arkadaşlara yorum yazmayacağım. inşallah santraforsuz kalırız 4-5 maçta ondan sonra görürüm sizi. lütfen bu mesaja cevap yazmayın.

Evet santraforsuz oynayalım santrafordan kastınız nondaysa forvetlerle cıkmayı yeglerim

kagıt üzerinde kadro avrupada: leo---sabri---servet---neil---balta--M.sarp-----elano--arda---caner---keita---dos santos

Kagıt üzerinde kadro ligde: Leo---sabri--servet--neill--balta--M.sarp--elano--arda--dos santoss-keita--jo

Atletico maçlarında forvet yok belki ama Caner, Keita, Arda, Elano gibi yetenekli oyuncularımız var.

yok nonda oynasın demiyorum. hep yanlış anlaşılıyor. ben dos santos yerine avrupada oynayabilecek bir forvet almalarını istiyorum.

He o dusuncene saygı duyarım tabiki oda olabilir ama bizim santos assagı santos yukarı dememiz ates olmayan yerden duman cıkmaz hesabı

Almisken Wagner Love'i alsak mesela forvet olarak ? Avrupa'da da oynar :) Jo ile de iyi anlasiyor.

Yonetim Pekdemek'i alir yine santraforsuz birakmaz takimi merak etmeyin.

Geri sayfaları okuyamadım ultraslanda utku boztepe diye biri dos santos hayırlı olsun dedi :) kimdir o :D baya güvenilir herhalde

The times anlaşmaya çok yakın demiş.

Cakma degil, harbi Barca apoletli Dos Santos vatana millete hayirli olsun. Daha oncede yazmistim, Turkiye'de tarihin transferi oldu.

hayırlı olsun lafları havalarda uçuşmaya başlamış... :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt