Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez
Giovanni Dos Santos´u 5-6miyon € gibi bi Ücret´e Transfer edebilirsek Haldun Üstünel´e Helal Olsun. Dos Santos genc bi Futbolcu ve Ispanyada oynadigi Futbolu oynarsa Inanilmaz etkili olur. Bana göre Ronaldinho´nun yerini dldurabilecek bi Futbolcudur. Tamam bu Cocuk Ingilterede basarili olamadi , ama Premier League´de bir cok Futbolcu ayak uyduramadi.
Türkiye Ligi cok hata yapilan bir Lig.o yüzden Akilli olan bu Lig´de Basarili olabilir Tempo dedigin cok Düsük. Bu yüzden Teknik Kapasitesi yüksek Futbolcular is yapiyor bu Lig´de.
Sergen Yalcin 90kg ile oynadi bu Lig´de Ingilterede 2günde harcarlardi, ama Adam basarili oldu , Alex gibi 100m´yi 15saniyede kosan adam bile is yapiyor.
O yüzden ben gelmesine cok Sevinirim , ve gelecege olan bi yatirim olarak görürüm.
Gördügünüz gibi genc yetenekler zor yetisiyor , yetisenler´de ucuk Fiyat´lara Satiliyor.
bkz. Sercan Yildirim adamlar 10milyon istiyor , bizde Dos Santos´a Burun Kiviriyoruz .
bana göre Keita ve Arda ile Ligin en etkili Futbolcusu olabilir. Rijkaard bosuna istemez bu Adami , bi bildigi vardir. Biz degilmiydik Rijkaard ve Neeskens 5sene kalsin diyenler, o zaman bu Ekip´e Güvenin !