# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Sercan Dos Santos'dan 50 kat faydalı olur takıma ama alamadık bir türlü işte..

Sercan Dos Santos'dan 50 kat faydalı olur takıma ama alamadık bir türlü işte..

abartma bir zahmet Sercan max Gio kadar faydali olur ki Gio Barca alt ypaisindan Rijkaard'i tanioyor aralarinda baya fark var sirf bu yuzden cok dah yonlu ve kullanisli ayrica Sercan icin istenen fiyatlari da dusunce cok dha karli bir is Gio transferi.

Premier Lig'den oyuncu bekliyoruz. Hatta şuanda onun konusu altındayız.

Sercan mı? Bravo ya.

abartma bir zahmet Sercan max Gio kadar faydali olur ki Gio Barca alt ypaisindan Rijkaard'i tanioyor aralarinda baya fark var sirf bu yuzden cok dah yonlu ve kullanisli ayrica Sercan icin istenen fiyatlari da dusunce cok dha karli bir is Gio transferi.

Niye abartayım ki? İkisinin de hali ortada..İngiltere'ye gidip İpwich'de bile tutunamayan bir adam Dos Santos. Şu an dibe vurdu. ''Ya tutarsa'' diye alacağız adamı. Sercan daha genç, daha yetenekli bence..Aynı fikirde değiliz diye abarttığımı düşünüyorsan çok işimiz var..

Sercan yıldırım en fazla 3 milyon euro eder.Makul bir fiyata alınabilirse takıma fayda getireceğinden şüphem yok.Ama fiyat çok fazla .

Niye abartayım ki? İkisinin de hali ortada..İngiltere'ye gidip İpwich'de bile tutunamayan bir adam Dos Santos. Şu an dibe vurdu. ''Ya tutarsa'' diye alacağız adamı. Sercan daha genç, daha yetenekli bence..Aynı fikirde değiliz diye abarttığımı düşünüyorsan çok işimiz var..

Bilmiyorsan neden konusursun? Gio Ipswish de oynamiyo su anda gecen donem oynadi ve olducka da basarili oldu ki hem teknik ekip hem yonetim hem de taraftarin sevgilisi oldu. Tavsiyem biraz arastir ogren sonra konus gereksiz yer isgal etme :rolleyes:

Bilmiyorsan neden konusursun? Gio Ipswish de oynamiyo su anda gecen donem oynadi ve olducka da basarili oldu ki hem teknik ekip hem yonetim hem de taraftarin sevgilisi oldu. Tavsiyem biraz arastir ogren sonra konus gereksiz yer isgal etme :rolleyes:

Şu an orada oynamadığını ben de biliyorum..Kimsenin sevgilisi olduğu felan yok..Takıma giremiyor bu sezon..Bilmeden konuşmam merak etme..Koskoca ilk yarı boyunca aldığı süre 13 dakika..!!

Daha genç derken ? yahu arada bir yaş var el insaf.

Şu an orada oynamadığını ben de biliyorum..Kimsenin sevgilisi olduğu felan yok..Takıma giremiyor bu sezon..Bilmeden konuşmam merak etme..

Ipswish town da takimin sevgilisi oldu laflarini cevirme bizzat uste yaziyor Ipswich de bile takikma giremiyor diye yazin.... Ingilizcen yoksa belki okuduklarini anlayamiyorsundur ama Ipsiwch de olducka basarili oldu Gio daha fazla uzatma meselegi kendini rezil ediyorsun sadece..... Tottenham'da takima Rednapp uzunden giremiyor biraz arastir istersen forumlarina gir oku Gio bu yaz Gold Cup da Meksika yi sampiyon yapti turnuvanin adami secildi ama Rednapp in adama karsi gicikligi var oynatmiyor Tottenham tarafari bile anlam veremiyor....

Şu an orada oynamadığını ben de biliyorum..Kimsenin sevgilisi olduğu felan yok..Takıma giremiyor bu sezon..Bilmeden konuşmam merak etme..Koskoca ilk yarı boyunca aldığı süre 13 dakika..!!

Saçma. Milan Baros'un Portsmouth'ta golü yoktu. Geçen sezon neler yaptığı ortada.

ya byler dos santos adam barca da süre aldı taktiği bilio rijkaard ı bilio neskens i bilio hızlı çabuk genç daha ii si varmı ara transfer dönminde tartışmayalım bu oyuncuu bnce

İpswich'de 8 maça çıkarak mı taraftarın sevgiilsi oldu Giovani?

Hakan snce dos santos kötü oyuncuysa iisi bu şartlarda kim söyle ltfen!

İçimizde görmemiş taraftar diye bir kitle oluştu.Hangi futbolcuyu söylesen beğenmiyorlar hatta gereksiz diye kestirip atıyorlar.Siz dünü ne kadar çabuk unutmuşsunuz?Hadi dünü unuttunuz 3 kulvarda oynamak ne demektir bunu da mı anlamıyorsunuz?Şu çocuğu şu an forvete koysak eminim Nonda traktöründen daha faydalı olur.

Nonda'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz ama adam artık futbol ateşini kaybetmiş,tempo yok,mücadele yok,çalım yok.Athletico Madrid'e karşı asla yararlı olamaz.Geleceğin en büyük yeteneklerinden biri olabilecek ve Rijkaard'ın elinde coşabilecek bu çocuğu takımda istemiyorsanız eğer bu işte bir tuhaflık var demektir

allahaşkına giovanni'yi mi tartışıyorsunuz yapmayın; gelirse öpüp başımıza koyunulacak cinsten bu...

Giovanni Dos Santos´u 5-6miyon € gibi bi Ücret´e Transfer edebilirsek Haldun Üstünel´e Helal Olsun. Dos Santos genc bi Futbolcu ve Ispanyada oynadigi Futbolu oynarsa Inanilmaz etkili olur. Bana göre Ronaldinho´nun yerini dldurabilecek bi Futbolcudur. Tamam bu Cocuk Ingilterede basarili olamadi , ama Premier League´de bir cok Futbolcu ayak uyduramadi.

Türkiye Ligi cok hata yapilan bir Lig.o yüzden Akilli olan bu Lig´de Basarili olabilir Tempo dedigin cok Düsük. Bu yüzden Teknik Kapasitesi yüksek Futbolcular is yapiyor bu Lig´de.

Sergen Yalcin 90kg ile oynadi bu Lig´de Ingilterede 2günde harcarlardi, ama Adam basarili oldu , Alex gibi 100m´yi 15saniyede kosan adam bile is yapiyor.

O yüzden ben gelmesine cok Sevinirim , ve gelecege olan bi yatirim olarak görürüm.

Gördügünüz gibi genc yetenekler zor yetisiyor , yetisenler´de ucuk Fiyat´lara Satiliyor.

bkz. Sercan Yildirim adamlar 10milyon istiyor , bizde Dos Santos´a Burun Kiviriyoruz .

bana göre Keita ve Arda ile Ligin en etkili Futbolcusu olabilir. Rijkaard bosuna istemez bu Adami , bi bildigi vardir. Biz degilmiydik Rijkaard ve Neeskens 5sene kalsin diyenler, o zaman bu Ekip´e Güvenin !

İpswich'de 8 maça çıkarak mı taraftarın sevgiilsi oldu Giovani?

kisa sureli kiralik gitti Ingiltere'de kisa sureli kiraliklar transfer sezonundan sonra da gerceklesebiliyor. Mart'da kiralik gitti sezon sonuna kadar o yuzden az maca cikti. Istersen arastir oku Ingilzcen varsa anlarsin yoksa bos bos yazi yazip burayi isgal etme gereksiz yere....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt