Dedric Conti
Cezalı
- 26 Kasım 2008
- 556
- 0
- 1.286
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez
burasi iyicene antulasmaya basladi hos degil gelismeler...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz genel bi sitem oldu açarsan insanlar daha dikkatli olabilir ne mesela seni rahatsız eden ?
dos santosu tam anlamıyla anlatabilecek biri var mı en önemli özelliği nedir
Adam daha ne desin?
Hız,Dribling,Teknik .
başladı demek tam o oldu demek değildirantunu bir sürü saçmalıkları var hangisini yapıyorlar yada yapıyoruz ? sen antu ile birebir aynı olduğumuzu düşünüyorsun burdan o sonuç çıkar senin içinde antuda yapılan herşeye dikkat ederim yapmamaya çalışırım olur mu
![]()
hee hee ben öyle diyorum![]()
arkadaşın açmasına gerek kalmadı sitemi, sen uygulamalı olarak anlatın bana antulaşan yönü teşekkür ederim![]()
Kendileri Messi nin sol kanat versiyonu olup okadar hızlı ve tekniktir ki geçemeyeceği dünya üzerinde adam yoktur.Vurduğu gol olur 40 metre eşiği var onun altındaki yerlerden topun dos santos un pipisine çarpması yetecektir gol olması için.
Ayrıca bakmayın küçük çelimsiz göründüğüne fizik gücünde Servet ve onun türevleriyle yarışabilir.
Okadar iyidir ki hiç bir hoca takım onun oyununu,stilini anlamaz Barcelonalı,Totenhamlı hatta dünyanın en iyi bilim adamları ve TD lerine sahip Ipswich Town klübü bile Dos santos u çözememiştir.
Hayırlı uğurlu olsun.
sn dos santos la dalga geçmişsin ama kimin gelmesini bekliodun ki?