# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

burasi iyicene antulasmaya basladi hos degil gelismeler...

tartışacak bir şey yok kuşlar banlanır gider.benim söylediğim şey yanlış algılandıysa kusura bakmayın ben sadece duyumumu söyledim o kadar.

dos santosu tam anlamıyla anlatabilecek biri var mı en önemli özelliği nedir

Adam daha ne desin?

başladı demek tam o oldu demek değildir ;) antunu bir sürü saçmalıkları var hangisini yapıyorlar yada yapıyoruz ? sen antu ile birebir aynı olduğumuzu düşünüyorsun burdan o sonuç çıkar senin içinde antuda yapılan herşeye dikkat ederim yapmamaya çalışırım olur mu :D

Kendileri Messi nin sol kanat versiyonu olup okadar hızlı ve tekniktir ki geçemeyeceği dünya üzerinde adam yoktur.Vurduğu gol olur 40 metre eşiği var onun altındaki yerlerden topun dos santos un pipisine çarpması yetecektir gol olması için.

Ayrıca bakmayın küçük çelimsiz göründüğüne fizik gücünde Servet ve onun türevleriyle yarışabilir.

Okadar iyidir ki hiç bir hoca takım onun oyununu,stilini anlamaz Barcelonalı,Totenhamlı hatta dünyanın en iyi bilim adamları ve TD lerine sahip Ipswich Town klübü bile Dos santos u çözememiştir.

Hayırlı uğurlu olsun.

başladı demek tam o oldu demek değildir ;) antunu bir sürü saçmalıkları var hangisini yapıyorlar yada yapıyoruz ? sen antu ile birebir aynı olduğumuzu düşünüyorsun burdan o sonuç çıkar senin içinde antuda yapılan herşeye dikkat ederim yapmamaya çalışırım olur mu :D

hee hee ben öyle diyorum:rolleyes:

Kendileri Messi nin sol kanat versiyonu olup okadar hızlı ve tekniktir ki geçemeyeceği dünya üzerinde adam yoktur.Vurduğu gol olur 40 metre eşiği var onun altındaki yerlerden topun dos santos un pipisine çarpması yetecektir gol olması için.

Ayrıca bakmayın küçük çelimsiz göründüğüne fizik gücünde Servet ve onun türevleriyle yarışabilir.

Okadar iyidir ki hiç bir hoca takım onun oyununu,stilini anlamaz Barcelonalı,Totenhamlı hatta dünyanın en iyi bilim adamları ve TD lerine sahip Ipswich Town klübü bile Dos santos u çözememiştir.

Hayırlı uğurlu olsun.

sn dos santos la dalga geçmişsin ama kimin gelmesini bekliodun ki?

Ben bu adamı FR'li Barcelona döneminde çok izledim. Kesinlikle çok çok iyi bir oyuncu. FR'de bu adama güvendiğini inandığını barcelona yıllarından gösterdi zaten. EPL'de oynamak veya EPL'de bazı hocaların gözüne girmek farklı bir durum. Misal cristiano ronaldo bile öyle geldiğinde hemen alex fergusonun gözüne giremedi nerdeyse 2 yıl çabaladı direkt ilk 11 çıkabilmek için. Adamın yaşı daha 20(benle yaşıt :D ) fiziki gelişimi bile yeni tamamlanıyor. Doğru yönlendirmelerle kesinlikle güç kazanacaktır. Bakınız elano geldiğinde neydi antep maçında 30 metre geri koşup rakibine omuz koyup top kazanan elano ne

Bence kesinlikle transfer edilmeli, opsiyonu muhakkak alınmalı. Rijkaard ile kesinlikle patlama yapacaktır

hiç yoktan dos santos iyidir kewell da dönmeyecek bunuda düşün

isleri kewell in sakatligi bozdu yoksa dun bgn aciklanirdi nondanin gidisi simdi kewell i donduralim mi diye dusunuyorlar buyuk ihtimalle :(

Birde şöyle bir durum var,Nonda'dan başka oynayacak forvet yok Avrupa'da.Herşey üstüste geldi.

"Rijkaard ile görüştüm. Kulüplerin anlaşmasını bekliyorum. G.Saray'da Barça'daki havamı tekrar yakalayacağım"

Galatasaray'ın transferini sonuçlandırmaya çalıştığı Giovani dos Santos, sarı-kırmızılı takıma gitmek için gün saydığını açıkladı. Meksika'da yayım yapan Passion Sport isimli radyoya konuşan Tottenham'lı yıldız, "Rijkaard ile görüştüm. Benim çalışabileceğim doğru kişi o" dedi. Kulüplerin anlaşmasını beklediğini kaydeden Dos Santos, "Rijkaard ile Barcelona'da yakaladığım havayı Galatasaray'da yeniden bulacağıma inanıyorum" diye konuştu.

The Times: An meselesi

İngiliz The Times gazetesi de Aslan'ın Giovani dos Santos'u transfer etmek için çalışmalarının sonuna yaklaştığını duyurarak, "Galatasaray, Tottenham'dan kiralık olarak Giovani dos Santos'la anlaşmanın eşiğine geldi" dedi. 20 yaşındaki Meksikalı'nın 2008'de Barça'dan Tottenham'a transfer olduğu ve geçen sezon Ipswich'e kiralandığı anımsatıldı. İngiltere'de olan Haldun Üstünel'in bu hafta Santos müjdesini vermesi bekleniyor.

Totomaç.

Benim birde solyle anlamadigim bir olay var neden yerli bir forvetimiz yok suan en ihtiyac hissettigimiz yer forvetki genelde ben pek hatirliyamiyorum boyle eksik kaldigimizi dos santos kanatlarda basarili ama keita gibi forvette oynayabilir gerekirse bana sorarsaniz suan 4 aylik robinho mu alim opsiyonli dos santos mu kesin dos santos derim ayrietten yerli bi forvet su cem sultanda bi yetisemedi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt