# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

bir Türk forvet (pektemek) gelir nonda yollanır bence kewell'ın yollanması söz konusu değil bence

Sizi tebrik ederim Kewell sevgisi Galatasaray düşmanlığına dönüştü.Bi şunu demediğiniz kaldı ''Kewellsız Galatasaray'ın iki yakası biraraya gelmesin,Avrupalar da ligde sürünsün inşallah'' bunu da derseniz inanın hiç şaşırmam..

2 transfere rağmen kendini ispatlayamamış bir adamı aynı bölgede zaten 2 tane genç yerli oyuncumuz varken (Kewell'ın sakatlığına rağmen) transfer ediyoruz.Üstelik rakip taraftarların bile sevdiği bir oyuncuyu takımın lideri olması gereken adamı göndererek.Sebep ne ? sakat olması... görende 10 ay yok zannedicek 2 ay sakat adam. Neymiş avrupa ligiymiş bırakın bu işleri ya yönetim avrupa ligini düşünüyorsa orta sahaya adam alsın önce.

Yemin ediyorum orta sahaya bir adam alınsaydı da Kewell öyle gönderilseydi derdim ki Caner'in bonservisi alınacak genç adam kendini de gösteriyor yine üzülürdüm ama takımdaki bir eksik de kapatılıyor diye içime atardım üzüntümü hayırlısı neyse o olsun derdim.

Peki şimdi naapılıyor zaten adam dolu bölgeye bir adam daha.Kim gönderiliyor Kewell.. o zaman itirazım olur benimde. Bu kadar transfer oburu olmayın arkadaşlar ayıptır. Dos santos gelicek diye adamın ne müzmin sakatlığı kaldı ne yaşlılığı... 20 gün evvel Stay With Us diye yalvarıyordunuz ne oldu? Bu kadar mı değişkensiniz?

Sol kanatta oynayan adamı yuhalayın tam olsun. Kimler, ne şekilde gönderildi bu takımdan? Onlarda sesi çıkmayanlar cidden sevdiğimiz Kewell'a düşman edecekler bizi. Bence sözleşmesi dondurulsun ve sezon sonu yeni bir anlaşma yapılsın. Ama yönetim, Rijkaard ve Kewell'ın kendisine bağlı bir durum bu. Herkesin kararına saygı duymak zorundasınız.

2 transfere rağmen kendini ispatlayamamış bir adamı aynı bölgede zaten 2 tane genç yerli oyuncumuz varken (Kewell'ın sakatlığına rağmen) transfer ediyoruz.Üstelik rakip taraftarların bile sevdiği bir oyuncuyu takımın lideri olması gereken adamı göndererek.Sebep ne ? sakat olması... görende 10 ay yok zannedicek 2 ay sakat adam. Neymiş avrupa ligiymiş bırakın bu işleri ya yönetim avrupa ligini düşünüyorsa orta sahaya adam alsın önce.

Yemin ediyorum orta sahaya bir adam alınsaydı da Kewell öyle gönderilseydi derdim ki Caner'in bonservisi alınacak genç adam kendini de gösteriyor yine üzülürdüm ama takımdaki bir eksik de kapatılıyor diye içime atardım üzüntümü hayırlısı neyse o olsun derdim.

Peki şimdi naapılıyor zaten adam dolu bölgeye bir adam daha.Kim gönderiliyor Kewell.. o zaman itirazım olur benimde. Bu kadar transfer oburu olmayın arkadaşlar ayıptır. Dos santos gelicek diye adamın ne müzmin sakatlığı kaldı ne yaşlılığı... 20 gün evvel Stay With Us diye yalvarıyordunuz ne oldu? Bu kadar mı değişkensiniz?

Burdaki hiç kimse bana Kewellı sevmeyen Galatasaray taraftarı gösteremez,neden? çünkü Kewellı herkes çok ama çok seviyor gerek futbolunu gerekse profesyonelliğini,,fakat şuanki gelinen noktada GALATASARAY ın menfaati önemlidir.Ayrıca Kewell bu takıma 1.5 yıl boyunca mükemmel şekilde hizmet etmiştir ve Kewell bunun karşılığını gerek maddi,gerek manevi olarak almıştır.Kısacası Kewell GaALATASARAY dan yararlandı GALATASARAY da Kewelldan,anlatmak istediğim olaya duygusal yönden bakmamak lazım biraz mantık çerçevesinde düşünmemiz gerekiyor.

Öncelikle Kewell'ın bu dönemde sözleşme yenilemekle ilgili sorulara verdiği cevapları hatırlatırım.Bu benim işim değil,menajerlerimin bileceği iş falan filan,yani kesinlikle takımda kalmak istiyorum fedakarlık yapabilirim gibi hiçbirşey demedi yani alacağı ücretten hiç fedakarlık yapacak gibi değil bunu bence düşünmelisiniz.Adam 3 ay yok yani sezonu nerdeyse kapattı,ama gelecek sezon için devam edilebilir.

Gio'ya gelince,forvet oynayabiliyor,sağda oynayabiliyor,solda oynayabiliyor,forvet arkası oynayabiliyor,zaten Rijkaard istediğine göre nasıl kullanacağını bizden daha iyi biliyordur heralde.Yani Gio geldi Caner yedek kalacak diye bişey yok,zaten bence de şuan kesilecek en son adam Caner'dir.

Sol kanatta oynayan adamı yuhalayın tam olsun. Kimler, ne şekilde gönderildi bu takımdan? Onlarda sesi çıkmayanlar cidden sevdiğimiz Kewell'a düşman edecekler bizi. Bence sözleşmesi dondurulsun ve sezon sonu yeni bir anlaşma yapılsın. Ama yönetim, Rijkaard ve Kewell'ın kendisine bağlı bir durum bu. Herkesin kararına saygı duymak zorundasınız.

Olay budur:)

Eğer böyle olacaksa kimsenin itirazı olmaz.

Diğer taraftarların Kewell hakkındaki düşünceleri beni alakadar etmez ben olaya başka yerden bakıyorum. Eğer Kewell veya yönetim yeni sezonda devam etmek istemiyecekse veya Arda'nın satılması gibi bir plan varsa ve bu yapılanlar uzun dönemliyse bence yanlış da olsa saygı duyarım yönetimin planı bu şekilde derim.

Amaaaa biz fenerlilere küfür edip dalga geçerken 15 gün önce gitme diye yalvardığımız adamı sırf sakatlandı diye bu kadar çabuk silip atıyorsak işte burda bir yanlışlık yok mu sizcede?

Burdaki hiç kimse bana Kewellı sevmeyen Galatasaray taraftarı gösteremez,neden? çünkü Kewellı herkes çok ama çok seviyor gerek futbolunu gerekse profesyonelliğini,,fakat şuanki gelinen noktada GALATASARAY ın menfaati önemlidir.Ayrıca Kewell bu takıma 1.5 yıl boyunca mükemmel şekilde hizmet etmiştir ve Kewell bunun karşılığını gerek maddi,gerek manevi olarak almıştır.Kısacası Kewell GaALATASARAY dan yararlandı GALATASARAY da Kewelldan,anlatmak istediğim olaya duygusal yönden bakmamak lazım biraz mantık çerçevesinde düşünmemiz gerekiyor.

Aynen ya.Sanki Kewell bize bağış yapıyor.

Oynuyorsa Takır takır parasını da alıyor.Ayrıca o sakatlıklardan sonra öldü denildi ona,ama Galatasaray onu gene futbol piyasasına sundu.

Yahu cidden abartmayın şu Kewell meselesini.Yönetim gönderirse saygı duyarım.Hiç kimse vazgeçilmez değildir ve takımın menfaatlerinden önemli değildir.Tamam bende çok seviyorum Kewell'ı,sezonun en formda ismi ama biraz gerçekci olmak lazım.Adam sezonu kapattı,sezon sonunda kalıp kalmıcağıda belli değil,yaşıda aldı başını ve ayrıca adam kronik sakat.Nonda'yı da biraz zorunluluktan tutuyoruz sanırım ama onu gönderilirse onada saygı duyarım.Durun bakalım belkide sezon sonuna kadar sözleşmesini dondururlar ama gönderirlerse de tepki göstermem açıkcası.

+1905

nokta transfer denir ya bu da nokta yorum olmuş ;)

Aldığınız adam güven verse kimi yollarsanız yollayın ama; alacağımız adam güven vermiyor.

Gelecek sezon da takıma katılacağı şüpheliyken,elimizde ki değerden de olacağız.

Eğer böyle olacaksa kimsenin itirazı olmaz.

Diğer taraftarların Kewell hakkındaki düşünceleri beni alakadar etmez ben olaya başka yerden bakıyorum. Eğer Kewell veya yönetim yeni sezonda devam etmek istemiyecekse veya Arda'nın satılması gibi bir plan varsa ve bu yapılanlar uzun dönemliyse bence yanlış da olsa saygı duyarım yönetimin planı bu şekilde derim.

Amaaaa biz fenerlilere küfür edip dalga geçerken 15 gün önce gitme diye yalvardığımız adamı sırf sakatlandı diye bu kadar çabuk silip atıyorsak işte burda bir yanlışlık yok mu sizcede?

Silip atmıyoruz yahu, adam oynamayacak bu sezon. Ne yapalım? Parasını vermeyin demiyoruz. Parasını da versinler ama kontenjan açılsın. Sezon sonu da görüşülür. Biz isteriz ki kalsın. Ama belki Rijkaard istemez. O karara saygı duymak önemli. Olaylara kimsenin açısından bakmayın. Önemli olan Galatasaray'ın menfaatidir.

Gelirse eğer ya da geldiyse Arda'da giderse yarın, birgün Dos Santos gerçekten faydalı olur.

Arkadaşlar bilmiyorum inşallah dediğiniz gibi Galatasaray menfaatli çıkar bu işten.

İnşallah tutar bu hamle ne diyim. Zaten inşallahtan maşallahtan başka bişey de gelmiyo elimizden. tutmazsa da elimizdeki değeri de kaybetmiş olucaz dos santos macerası ile takımı bozmuş olmayız inşallah. Allahtan Kewell gitse bile elimizde Caner ile Arda var.

Bu Kewell meselesi çok abartıldı burada.Adam gelmıs 32 yaşına ve artık fiziğide 90 dakka yı kaldırmıyor.bu senede sezonu kapadı bence nisanda gelmesı hiç bir şey değiştirmez.Antreman eksiği oldugundan mayısa kadar anca kendıne gelir sezonda bitmiş olur .zaten bence olmassa olmaz bir adam değil tmm efendi çok profesyonel adamda mac içinde arada gol atması dışında oyuna ağırlıgını cok koyamıyor bence.bu kadro Kewell lı kadrodan cok daha efektif olur.

Santos Arda Keita

Jo yada Baros

Arkadaşlar bilmiyorum inşallah dediğiniz gibi Galatasaray menfaatli çıkar bu işten.

İnşallah tutar bu hamle ne diyim. Zaten inşallahtan maşallahtan başka bişey de gelmiyo elimizden. tutmazsa da elimizdeki değeri de kaybetmiş olucaz dos santos macerası ile takımı bozmuş olmayız inşallah. Allahtan Kewell gitse bile elimizde Caner ile Arda var.

Ben hayırlı olacağından eminim,bu konuda Osman Tanburacı güzel analiz etmiş okumanı tavsiye ederim,harifyen katılıyorum.

Bu transferden her türlü karlı çıkarız.Hala kontejyanda sorun var Nonda kesin sorun çıkarıyordur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt