# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Çok bekledik ya bir nonda'yı göndermek bu kadar uzun mu sürüyor bu transferin arkasında bişiler var bence ya da opsiyonunu sorun ettiler..

Buarada osman tamburaci nin son yazisini okudunuz mu?

Ingiliz forumlarinda "See you in the WC Gio!" "Dunya Kupasinda gorusmek uzere Gio" sarkilari soyleniyor. Redknapp'in kendi adamlari disinda kimseye sans tanimamasi da ayri bir yaralari. Resmi aciklama gelse de rahatlasak.

Kim gitsin?

Kewell'mı Nonda'mı?

Ben size olacakları söylim ilerde taraftar ikiye bölünecek,Medyada zaten bunu istiyordu,onlarda yönetime vericekler gazı,mükemmel başlayan sezonumuz kötü biticek diye korkuyorum,aynı Osmanlı gibi içerden birbirimizi yiyip takımı aşağı çekeceğiz,Özhan Canaydın zamanında saçma sapan oyuncular getirmek lazım sizin hakkınız bu.

Çok uzun surdu bu transfer hikayesi ya, Sercanida beklemistik sezon basi, bence gelmez.

Her yol Kewell diyor.Bırakın şu duygusal ayakları.

Arkadaşlar duygusallık falan değil bu eldeki verilerin mahsulü fikirler sadece. Nonda ne zaman ihtiyaç olsa yetersiz kaldı Kewell'ın ise yaptığı ortada ve iyileşince bu azminden kaybedeceğini düşünmüyor insanlar. Nonda'dan bu saatten sonra zaten Galatasaray'a hayır gelmez. Dos Santos eğer opsiyonsuz gelecekse 4 aylığına hiç zahmet etmesin. Bizim olmayacak elin futbolcusuna 4 ay burada antreman imkanı ,pişme imkanı vereceğime kendi altyapımdan bir gencin elinden tutulmasını isterim. Benim olmayacak için, benim olanı neden harcayayım? 4 ay sonra yuvasına geri dönecekse umarım gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt