Giresunspor - Fenerbahçe Maçı Sonrasında Koridorlarda Kavga Devam Etti

Büyük yanılıyorsun...8 yıl Karagümrük' ün göbeğinde ikamet ettim, ateşli taraftarlarının toplandığı kahvehane evimin 30 m. ötesindeydi... ''Elit'' sınıfına dahil edebileceğim, tanıdığım pek çok KG lü bile yıllar öncesinde oynanmış Kasımpaşa maçlarındaki taşlı-sopalı kavgaları ağızlarının suyu akarak anlatırlar ki halen de Emniyet kuvvetlerini en çok zorlayan maçlardandır...

Karagümrük ve Kasımpaşa arasında, hacimlerinin çok ötesinde bir rekabet süregelir...Araştırmanı öneririm...
Ya ben hurmaya güvenmiyorum işin özü. Yardımsever bir abi gibi durmakta, futbolun güzelleşmesi için 2 oyuncu yeterli olacaktır.

Başakşehir toplu dövüş yaptı bizle çekişirken ceza bile gelmemişti sanırım.

Fener’e hiç gelmez.

Bu Lale gitmeden bize huzur yok.

''Giresunsporlu oyuncular maç sonunda , fb soyunma odanının onune gelip '' siz bizim hocamızı itimezsniz , vuramazsınız '' diye olay çıkarıyorlar , içerden mert hakan ve sameet çıkıp karşılım verıyor , sonra mert hakan darbe yıyor içeri gidiyor , samet ile giresunsporlu futbolcu kavga edıyorar yumruklu şekilde ''

A.selim kul
Mert Hakan dayagi yiyince ,Samet'i satip sican gibi iceri kacmis.tam kolpaci

Daha iki üç hafta önce demiştim bu MHY her yerde çok dayılanıyor karşısına bir gün yanlış biri çıkıp bunu çok pis dövecek diye.

Umarım tek bir yumrukla yetinmemiştir bu haysiyetsiz şerefsiz köpeğe vuran o tertemiz eller.

Son hafta lale de gidecek lale devri de sona erecek mayıslar bizim olacak inşallah.

Biz olsaydık adı geçen gece yarısı kamera görüntüleri ortaya çıkardı

fb militanları

Ulan hiç mi görüntü düşmez ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt