Giresunspor Maçı İlk 11’imiz Belli Oldu

hayirlisi bakalim...

hocamiza guveniyorum. idmanlarda dogru buldugu 11i boyle uygun gormus.
elbette macta olasi dokunuslar olacaktir hem oyuncu degisimi hem oyun taktik B plan gibi gibi degisimler ozelinde.

ilk yari da mutlaka golu bulmaliyiz. taraftarin sinerjisini momentum bazli arkamiza almamiz adina muthis bir dokunus olur *erken bir gol.

keza, rakibin direnci de bir nebze kirilmis olur.
ya cesur oynayip acik oynarlar - ya da klasik misafir takim baglaminda kontra kovalarlar.

hangisini secerlerse - ona gore defans hatti dikkatli olmali.
ilk macta hadji buyuk firsatlari kacirdi - umarim benzer pozisyonlar vermeyiz bu aksam. bu na dikkat.

hoca skora gore 2.yari reaksiyon da gecikmeyecektir ,guveniyorum. ilk macta bu baglamda iyi izlenim birakti tarafimda.

yedeklerde maci degistirecek ayaklar bol. bu yonden hocanin kafasi rahattir.
sahaya ilk 11 cikacaklarin coskusu onemli istegi onemli - gerisi hayirlisiyla gelir.

nacizane bugun guzel bir galibiyet alacagimizi dusunuyorum ve de inaniyorum.

basarilar aslanlarimiza .

iyi seyirler.

Bence orta saha çok yumuşak kanatlarda yeterince defansa destek vermezse tatsız

Bu arada Emin'in sakaltigi ne durumda bilen var mıdır? Tercihten mi sakatlıktan mi kadroda değil?

İsmail Çipe, Christian Luyindama, Emre Taşdemir, Ömer Bayram, Omar Elabdellaoui, Taylan Antalyalı, Alexandru Cicaldau, Jesse Sekidika ve Oğulcan Çağlayan yok.

Maşallah sağlam temizlik oldu.

Modlar, benim üyeliğim ne zaman normalleşecek? Görsel açamıyorum, mesajlarım yayınlanmıyor vs.

omar umarım hoca tercihi olarak kadroya yoktur öyleyse çok sevinirim

Bence Akbaba yerine Torreira olsa daha baskılı bir takım olurdu. Miçö ve Sergio daha önde oynayabilirdi, pres gücü artardı. Kötü bir 11.

Ikinci yarida akbabadan kurtulup mertense kavusuruz ve kadro çiçek gibi olur <3

Geri
Üst Alt