Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci, 24 Saat Geçmeden Özür Diledi!

Anladığım kadarıyla Selin Ciğerci ve ailesi aşırı zengin . Bu Gökhan denen herif de o yüzden evlenmiş Selinle ve kuklası gibi bir şey olmuş . Hırslı bir herif futboldan istediğini kazanamayacağını anlayınca başka yerlere yönelmiş olsa gerek .

Selin Ciğerci gibi bir insanla evlenir miydiniz?

Vasıflar aynı

Zengin, erkek-kadın ama gideri var, baya bi delikanlı

Akşam eve gittikten sonra gereken uyarıyı iyi almış

Bunu dava etmeyen kendisine Galatasaralıyım demesin. Yok öyle bir gün ağzına geleni söyleyip öbür gün özür dileyip geçiştirmek. Aynısı Hande Sümertaş'a vuran şerefsizin oğlu ve barzo teknik direktör için de geçerli. Sürülen her leke sizin götünüzdekine benzemez, 2 liralık tuvalet kağıdıyla sildim diye her pislik de unutulmaz.

İçten bir özür değil tabiki bu çocuk azılı Galatasaray düşmanı ama Uzatmaya gerek yok daha, Koskoca camia bir fenomen ve amatör bile olamayacak bir futbolcu bozuntusuna daha fazla enerji harcamamalı. saçma olur kalibremizde değiller.

Gökhan eve gidince kocası terbiye etmiş anlaşılan. Aferin oğlum adam ol böyle.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün & Bugün

images-167_compress32-1.jpg
He kiz

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

SON DAKIKA:

Selin Ciğerci'nin paylaşımı şöyle;

''Gökhan ekmek yediği Galatasaray’dan özür dilemelidir. Kendi adıma Galatasaray taraftarından ve Fatih Hocadan özür dilerim. Gökhan’ın da özür dilemesi gerekiyor. Yaptığı yanlıştı''

Mevzu ilginç bir hal almaya başladı

Sanırım o günün akşamı Ciğerci çok sinirlenmiş. Akşam Fenerbahçe forması giydirip.... Ne kadar doğru bilmiyorum.

Bu ipne nin topu, bizim stadin insaatina mi kacmis?nerden geliyor bu kin ve nefreti?

Bu ipne nin topu, bizim stadin insaatina mi kacmis?nerden geliyor bu kin ve nefreti?
Öyle bir ima yaptı ki alt yapıda tacize uğradılar sandım. Söyleyemem falan diyor ulen acaba mı dedim. Hayatına bakınca hala da kıllanmıyor değilim aslında tarih böyle manasız nefret görmedi.

Abla sonuna kadar haklı prim yapıyor sandım ama gayet samimi geldi bana

Gereksiz bir mevzu idi, böylece kapansın, üzerinde durmaya değmez...

Çok ciddi sorunlarımız var; bu sezon hemen hemen kaybedildi, sonraki sezonlar için de ümit verecek pek fazla oyuncumuz yok kadroda maalesef...

Geri
Üst Alt