Gökhan Dinç: "Transferde İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş ve Cenk Ergün etkin olacak"

images.webp

Başkan bizim için iyi ama sana kötü bir haberim var şirkete bir ara bak belki batmış olabilir.

Nazif-Apo-Mozbek

Bermuda şeytan ücgeni

Erden Başkan kalsa da sportif direktör şart mümkünse yabancı Türkiye'de işlemez diyorlar ama işler zaman vermek lazım.

Benim en son hatırladığım böyle bir şeyin düşünülmediği idi. Sonradan fikirler değişmişse bilemem tabi. Madem Erden bey olmayacak, o halde daha profesyonel bir yapı olmalı. Fatih Demireli gibi isimler korunmalı.
Benim en son hatırladığım böyle idi, hala bu fikrin sabit olması güzel.
Başkan bizim için iyi ama sana kötü bir haberim var şirkete bir ara bak belki batmış olabilir.

Bari Nazifoğlu'yla Mehmet Özbek'i almasın yaw. Ali Yüce olmalı futbol sorumlusu
Yok onlar ben de Ali Yüce'nin doğru isim olduğunu düşünüyordum bence Sportif AŞ'de mutlaka olacaktır diye düşünüyorum. Erden Timur'un yerine yani Sportif AŞ Başkanvekili olarak Hatipoğlu tercih edilmiş. Ali Yüce daha doğru olurdu zira kendisinin Voleybol yönetme ile de bir tecrübesi vardı Erden Timur'un basket tecrübesi gibi.

Kalmasını çok isterim ama artık kalmayacaksa da açıklasın. Bu belirsizlik daha çok yoruyor ve zarar veriyor.

ifb nin yaptigi gibi isin ehli 1 sportif director getirelim

bahsedilen 3 lü en fazla cig köfte yogurabilir

Bu cenk ergün belhandaya feghuliye babasının malını bağışlar gibi yıllık 3-5 verdirip 4 5 senelik sözleşme ile getirten adam değil mi

Kimin adamı neyin lobisinde anlamak zor iş

Biri urfalı diğeri neci olduğu belli değil ama gözler maşallah parlıyor onun da

Galatasarayı mundar eder bu üçlü
oliveira'yi da kitleyen bu idi sanirim en azindan kiralik alabilirdik mesela

Mehmet özbek yalansa tjklı gökhan sezon bası için takımindan umutlu ki bizi karistirmak için yalan haber yapiyor. Belliydi zaten teyidim yok diyor ama ortalık karıssın diye söyluyor madem mabattan atma bilgi ne söylüyorsun yani.

Mehmet özbek yalansa tjklı gökhan sezon bası için takımindan umutlu ki bizi karistirmak için yalan haber yapiyor. Belliydi zaten teyidim yok diyor ama ortalık karıssın diye söyluyor madem mabattan atma bilgi ne söylüyorsun yani.
Teyitli değil diyorsa bil ki twitter'da bir yerde okuduğunu söylüyor. Net haberler olmadığı sürece pek inanmamak lazım. Mehmet Özbek- Nazifoğlu gelmeyeceği belli zira bu kişilerin başarısız olduğu için Özbek onlarla devam etmedi. Cenk Ergün iyi kadro kurdu maliyet olarak Belhanda(İyi topçu zira Terim bırasaydı 10 milyon dolar kazanacaktırk kendisinden ama maliyeti fazlaydı) ve Maicon hatalıydı. Feghouli geldiğinde büyük oyuncuydu. Yine Gomis, Mariano, Fernando, Nagatamo, Garry gibi isimler gelmişti. Cenk Ergün'e tam yetki vermediğin ve transfer maliyetini sen kontrol ettiğin sürece abartıldığı kadar kötü değil almada tabi alınacak oyunculara Scout karar vermeli bence Okan hoca ile. Cenk Ergün'ün asıl sorunu işin satma boyutunda diye düşünüyorum o konuda başarılı hatırlamıyorum kendisini.

Cenk ergün konusunda ben sizin kadar negatif degilim

Kurdugu kadro maliyetli bir kadroydu ama 2 yil sampiyon olduk üst üste

Transfer isi kolay degil erden timur’un da maliyetli ve tutmayan transferleri olmustur

Bu yüzden transfer konusunda büyük sikintilar olmaz

Bana göre problem eger erden timur ayrilirsa takim daki aile ortami ve uyumun bozulma ihtimali olmasi

Cenk ergün’ün takim la ilgilenme konusunda bir basarisi yok gecmis yillarda

Geri
Üst Alt