Gökhan Gönül Beşiktaş'la Anlaştığı Yönündeki Haberleri Yalanladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam beşiktaşla anlaşmadım dememiş herhangi bir takım takımla demiş fener dahil yani inşallah gider 2-3 sene sağ bek arar fener sol bek de aynı şekilde

Valla Aziz efendi "giderse gitsin zaten yaşlandı" kafasında Caner'i, Gökhan'ı kapıya koydu da çok pis patlicak haberi yok.

Şimdi düşünüyodur; Şener zaten yeter bi de orta halli sağbek koyarım, Hasan Ali zaten yeter bi yabancı solbek alırım. Hatta belki Topal için de benzer, Ozan-Josef yaparım orayı Topal şart değil. falan falan...
Özellikle Topal'ı çıkarttığın zaman oraya sıradan bi oyuncu alarak açığı kapatamazlar.

adam beşiktaşla anlaşmadım dememiş herhangi bir takım takımla demiş fener dahil yani inşallah gider 2-3 sene sağ bek arar fener sol bek de aynı şekilde

1 aydır bjk haberleri çıkıyodu aynı caner inter gibi az kaldı resmileşir fb den bir halt olmuyacağını anladı ikiside :)

artık eski performansından uzak sakatlanması zaten ayrı bir dert bu sene sabri nin yaptığı katkı daha fazladır gökhan gönül ün asist yaptığını bile hatırlamıyorum bu sene

Ne topalmis arkadaş her başlıkta topal topal yeter artık

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

yav hala iddiası diye baslık yapıyorsunuz adam yalanlamış işte

Aziz yıllık parasını düşürecez demişti gökhanın filan.Bjk yıllık 3 filan vermiş olabilir.Fb 2 ye çekti sanırım.Bence bu haberin doğruluk payı var.Yalanlarken bile bir şey olduğu belli.

Uyanık işte bjk haberi çıkartıp iyi bir kontrat kapacak

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Caner'i zaten kaybettiler , Hasan Ali ile falan olacak iş değil Caner gerçekten başka oynuyordu.

Gökhan Gönül'ü Beşiktaş , Mehmet Topal'ı da biz alırsak gerçekten Fenerbahçe'nin çöküşü anlamına gelir bu.

Çünkü takıma baktığınız zaman kaleci yok , en sağlam bölgesi bekler bozuluyor , ekstra iş yapıp takımı sırtlayan Topal'ı da bu resimden çıkaralım ;

Üstüne üstlük kanat ve forvet olarak da sıkıntı büyük , Nani'ye cephe alındı , V.Persie beklentileri karşılayamadı , beter olsunlar daha çok kaynayacaklar.

GSCimbom@GSCForum
Gökhan Gönül, 2 farklı takımla çıktığı son 2 resmi maçında Galatasaray'a 2 kupa kaybederek tarihe geçti.

CpxWjfLWgAAIrMa.jpg

CpxWj7aWcAAscLD.jpg

Kilid

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt